L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 13/04/2018: No escamparà fins diumenge

13-04-2018

Encara tenim per davant unes 48 hores (aproximadament) d’oratge variable i insegur. No escamparà de forma definitiva fins diumenge…i la setmana que ve haurem d’estar atensts al primer episodi de tronades de primavera si van confirmant-se les previsions.
Hui l’ambient tornarà a ser més fresc i el ponent encara es deixarà sentir al centre i al sud de la Comunitat. Al nord bufarà del sud-est, aportant humitat als núvols i afavorint que puga ploure, tant de matí com de vesprada.

Demà dissabte haurem de seguir l’evolució de la borrasca que es formarà sobre les Balears perquè els mapes indiquen que ens envairà vents de gregal que a més de deixar la mar més alterada aportarà núvols a la franja costanera on podran registrar-se pluges entre dèbils i moderades. Però en situacions paregudes la borrasca en el seu trànsit cap a l’est acaba arrossegant els núvols en eixa direcció i la pluja cau tota sobre la mar. Vorem el que van apuntant les noves eixides dels models.

Diumenge podrà bufar un poc de ponent, però serà fluix i fins i tot a migdia acabaran entran les brises en punts de la costa. Les temperatures pujarand e forma notable.
Dilluns tindrem fred en altura que afavorirà el creixement de núvols de tempesta. La primera situació de tronades primaverals que caldrà seguir de prop per vore si es confirma els pròxims dies.
A partir de dimarts s’espera que arribe l’estabilitat per tot arreu.

Tingueu molt bon dia!!
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 13/04/2018 MIGDIA from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LA JUGADA- martes 10 de abril de 2018

Hoy conocemos la indumentaria tradicional de Biar que nos muestra Sagueta Nova

LA JUGADA- martes 27 de marzo de 2018

Programa “Què et contes” con la escritora Cristina Macià.

Programa “Què et contes” con el Poeta, Ramón Prieto.

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 12/04/2018: Continuem amb una primavera hivernal

Programa "Día a día" del día 12 de abril de 2018: Un Santa Faz de Record

Reportajes de la celebración del Domingo de Ramos en Elda, Petrer, Alicante, San Vicente, Salinas, Aspe y Monforte del Cid

Programa “Día a día ” del día 28 de marzo de 2018:El Ministerio de Hacienda abre la mano para inversiones municipales

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en