L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 13/04/2018: No escamparà fins diumenge


  13-04-2018 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:187
L´Oratge

Encara tenim per davant unes 48 hores (aproximadament) d’oratge variable i insegur. No escamparà de forma definitiva fins diumenge…i la setmana que ve haurem d’estar atensts al primer episodi de tronades de primavera si van confirmant-se les previsions.
Hui l’ambient tornarà a ser més fresc i el ponent encara es deixarà sentir al centre i al sud de la Comunitat. Al nord bufarà del sud-est, aportant humitat als núvols i afavorint que puga ploure, tant de matí com de vesprada.

Demà dissabte haurem de seguir l’evolució de la borrasca que es formarà sobre les Balears perquè els mapes indiquen que ens envairà vents de gregal que a més de deixar la mar més alterada aportarà núvols a la franja costanera on podran registrar-se pluges entre dèbils i moderades. Però en situacions paregudes la borrasca en el seu trànsit cap a l’est acaba arrossegant els núvols en eixa direcció i la pluja cau tota sobre la mar. Vorem el que van apuntant les noves eixides dels models.

Diumenge podrà bufar un poc de ponent, però serà fluix i fins i tot a migdia acabaran entran les brises en punts de la costa. Les temperatures pujarand e forma notable.
Dilluns tindrem fred en altura que afavorirà el creixement de núvols de tempesta. La primera situació de tronades primaverals que caldrà seguir de prop per vore si es confirma els pròxims dies.
A partir de dimarts s’espera que arribe l’estabilitat per tot arreu.

Tingueu molt bon dia!!
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 13/04/2018 MIGDIA from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa Especial del Día de la Mujer 8M de Intercomarcal Televisión

Esta semana en "A Golpe de pedal", repasamos todo lo acontecido en la IV Etapa de la XI Edición del Torneo Interclubs del Vinalopó

Programa "A golpe de pedal" sobre la próxima carrera que se disputará en Ibi

LA JUGADA- Martes 26 de febrero de 2019

Programa "Actitudes Positivas" con Isabel Bonmatí sobre la transformación digital

Programa "Actitudes Positivas" con Gaspar González sobre optimismo inteligente (11/03/2019)

LA JUGADA - Martes 05 de Marzo de 2019

Nuevo programa de "Actualidad Política" con Antonio Pastor, Concejal de Ciclo del Agua

En el programa "Què et contes?" hablamos con la actriz Eva María Puig


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.