LORATGE amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 13/11/2019


  13-11-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:663
LOratge

TV INTERCOMARCAL

I amenaa amb fer-se insuportable perqu si sou dels que mireu els models de previsi haureu comprvat com encara tenim ponents per a molts dies (el que queda desta setmana i la que ve el tenim garantit)

Hui podrem tindre alguna xicoteta novetat: el mat comenar carregat de nvols amb ruixat dbils i dispersos que tot i ser ms probables per linterior tamb poden tocar punts de la costa. A partir de migdia far ms sol afavorint un ascens de les temperatures.Dem dijous comenarem el dia a lespera dun nou front que pensem que cap a migdia comenar a tocar la Comunitat Valenciana per linteror deixant els primers ruixats. Confome avancen els nvols notarem com va refrescant lambient. De vesprada encara que tamb acabar imposant-se el sol per tot arreu notarem com cada volta fa ms fred.Divendres i dissabte seran dies doratge hivernal. Tindrem pas de nvols des de linterior cap a la costa que noms de forma anecdtica podran deixar alguna gota i alguna volveta de neu a les muntaynes del nord.

Diumenge larribada dun nou front far girar el vent de nou a loest deixant temperatures un poc ms altes.Passeu molt bon dia!


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Da a da" del jueves 11 de junio de 2020

Programa "Da a da" del viernes 12 de junio de 2020

Programa "Da a da" del da 19 de junio de 2020

Programa "Da a da" del mircoles 17 de junio de 2020

Programa "Da a da" del mircoles 10 de junio de 2020

Programa "Da a da" del martes 16 de junio de 2020

Programa "Da a da" del lunes 22 de junio de 2020

Programa "Da a da" del jueves 18 de junio

Programa "Da a da" del lunes 6 de julio de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.