LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 16/04/19: Es confirma: tindrem gota freda de Pasqua


  16-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:132
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Tenim ganes de vacances, de descansar uns dies disfrutant del sol, per tamb som conscients que fa molta falta que ploga i tots els models marquen aigua a partir de dijousfins dilluns de Pasqua.

Encara falten un parell de dies per vore con va configurant-se tot, com evolucionen els mapes per a dia de hui hem danunciar una situaci de gota freda per a Setmana Santa. I aix sempre s sinnim de precipitacions localment intenses i persistents. A ms, com tindr una durada considerable (fins dilluns) es podran acumular registres importants que podrien donar problemes en diversos punts de la Comunitat.

En estes situacions sempre hem dapellar a la precauci i la prudncia. Cal estar informats en tot moment del que est passant i de les previsions (nosaltres estarem ahi per contar-vos com evoluciona lepisodi. Farem guardia).

Per davant tenim hui un dia assolellat i amb temperatures que han baixat durant la nit per que tornaran a ser suaus al centre del dia.


Ser dem dimecres quan tinguem les primeres notcies de la borrasca que entrar per Portugal acompanyada de fred en altura. Deixar les primers precipitacions a loest peninsular, on localment es registraran ruixats i tronades dintensitat moderada o forta. Ac, a la Comunitat Valenciana, la nuvolositat anir en augment i lambient ser ms fresc per no esperem que ploga fins dijous.La massa daire fred en altura (la gota freda) quedar allada al centre de la Pennsula dijous, i junt a laport de vents de llevant les pluges agranaran bona part de la Comunitat Valenciana.

A partir de divendres i fins dilluns seran dies de molta inestabilitat. Ja hem comentat en ms duna ocasi que estes situacions meteorolgiques sn sempre anrquiques i imprevisibles per si van cumplint-se les previsions podrien ser moltes hores de plujaamb el que aix comporta.

Dissabte ser el moment ms delicat en haver plogut els dies dabans i en poder acumular-se registres importants a les zones ms prximes a la costa on de seguida es generar lescorrentia.Diumenge la inestabilitat tam ser molt acusada per ser sobretot al sud de Valncia i al nord dAlacant on es registren les pluges ms intenses i quantioses.

Sembla que no ser fins dilluns quan comence a escampar de nord a sud. De fet dilluns encara podr ploure amb gana al sud.Dimarts tornar a lluir el sol (just quan ens toque tornara a treballar) i es recuperaran les temperatures.

Sn definitives estes previsions?
Res hi ha definitiu quan parlem de meteo per cal estar alerta i anar amb molta precauci sobretot tenint en compte que estem davant dunes de les poques de lany que ms eixim de casa, i al mateix temps davant dunes de les situacions meteorolgiques ms adverses que podem tindre.MIG DA
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.