LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 17/04/19: La Setmana Santa i la pluja arriben de la m


  17-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:199
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Just quan ens agradaria estar ficant roba lleugereta a la maleta per anar-nos de vacances de Setmana Santa arribar la pluja obligant-nos a ficar roba ms dabric, xubasquer i paraiges. I la inestabilitat no ens deixar fins dilluns de Pasqua.

Un bon episodi de pluges el que tenim per davant, i com no podem fer res per evitar-lo el millor que podem fer es desitjar que no faa mal, que ploga amb coneixementi disfrutar de la pluja!

Notarem hui els primers simptomes de canvi en vore com el cel cada volta est ms nvol. Podria escapar-se alguna gota per no ser fins dem dijous quan la pluja es generalitze.Vents de llevant en superfcie i fred en altura (DANA o gota freda) ens garanteixen uns dies de molt de treball per tal de tractar dinformar-vos el millor que puguem (no cal dir que contem amb la vostra participaci).

Dem dijous la inestabilitat i la pluja arribaran des de linterior i acabaran afectant tota la Comunitat encara que a migdia podran obrir-se clars al sud en bufar durant unes hores el vent de llebeig (sud-oest), per a poqueta nit tornar a tancar-se el cel i a ploure amb gana.Es tracta de situacions meteorolgiques que evolucionen come els dna la gana. Haurem de seguir per tant el recorregut que faa el fred en altura per tractar de intuir on plour ms, per ja sabeu que les zones ms afectades sempre sn les comarques del sud de Valncia i del nord dAlacant per qestions orogrfiques.

Els mapes donen dos moments de mxima intensitat de la pluja divendres: fins a migdia i la segona part de la vesprada. Precipitacions generals, persistents i localment en forma de tempesta que podrien deixar acumulats de ms de 100 litres a ltima hora.

Lembossament daire fred es desplaar dissabte al sud, a la zona de lEstret, i ser al sud de Valncia i a la provincia dAlacant on plour amb ms gana (localment podria fer-ho de forma torrencial). Al nord tamb plour per tot indica que les pluges seran ms dbil.

Diumenge ser una continutat de loratge de dissabte amb el llevant incidint sobre la Comunitat Valenciana, amb molt de recorregut sobre la mar i topetant-se amb la massa daire fred de les capes altes que diumenge tornar a pujar cap a les nostres latituds.Dilluns de Pasqua encara quedar inestabilitat suficient a les capes altes com per donar ruixats de vesprada en punts de muntanya i precipitacions a les zones costaneres de Valncia i del nord dAlacant durant bona part del mat.Dimarts tornarem al treball amb ms sol i temperatures ms altes per no descartem que de vesprada puguen creixer nuvolades en punts de muntanya i que acabe quallant alguna tronada.

Dimecres, tot i el pas de nvols no sespera que pluga.

Passeu molt bon diai mantingueu-se informats de loratge que les prximes hores i dies es presenten molt animatspot ser massa.MIG DA
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.