LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 21/03/19: Escampa la nuvolositat


  21-03-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:300
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Lhivern acab ahir gris, fresc i plujs a la mitad sud de la Comunitat, i hem donat la benvinguda a la primavera astronmica a laguait del que ens aportar la segona estaci ms plujosa al clima mediterrani.

Ahir comentarem que semblava que shavia produt un canvi de tendncia i que la monotonia dels ltims mesos semblava que donava pas a un oratge ms variable i insegur, un oratge ms tpic de la primavera on fer previsions meterolgiques es convertix sovint en tot un repte.

La primavera comena amb poc activitat. Sembla que hui encara podr registrar-se algun ruixat cap a la Marina o La Safor en comenar el dia per amb el pas de les hores es disipar la nuvolositat i acabar imposant-se el sol a la major part del territori afavorint un lleuger ascens de les temperatures mximes.

Dem divendres el gregal continuar deixant la mar alterada al litoral de la mitad sud de la Comunitat per apenes aportar algun nvols baixos a la franja costanera. Les temperatures no patiran canvis o pujaran un poc.

El primer cap de setmana de la primavera ser assolellat i amb temperatures ms altes per sense arribar als valors del cap de setmana passat on els termmetres arribaren a tocar es 30 graus.

Passeu molt bon dia!


MIG DA

NIT


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.