L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018: Fred i poc més23-02-2018   |  Visitas:119

Els mapes marcaven un oratge ben diferent fa només 48 hores. Donavem ferd, pluja i neu, però en no res han canviat i només mantenen el fred. De la pluja, i per descontat de la neu, no tindrem cap notícia els pròxims dies.

Fred en ha fet prou esta nit. Tant a l’interior, on estan més o menys acostumants, com a la costa. El vent encara es deixa sentir al nord de mestral però a poc a poc perdrà força i acabarà bufant xaloc per tot arreu.

Demà dissabte començarem el cap de setmana amb temperatures tan baixes com hui però sembla que a migdia notarem un ascens d’un parell de graus…que ja serà d’agrair. Hi haurà núvols al sud, però només de forma esporàdica podran deixar alguna gota.

Dilluns, l’ultima setmana de febrer començara amb boires i amb núvols alts que anunciaran l’entrada de pertorbacions per l’Atlàntic. A hores d’ara donen pluges i fins i tot algo de neu per al dimarts, però ja vorem quan arribe el moment.
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018 Mig Dia. from Intercomarcal TV on Vimeo.L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018 Nit. from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá 24/05/2018: Cada dia un raig

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en