LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 23/04/2019: Punt final a un senyor temporal


  23-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:332
LOratge

TV INTERCOMARCAL


Hem tingut temps dacabar-nos eixe llibres que teniem entre mansens ho hem passat super b fent el seguimemt de la gota freda i les seues conseqncies quan el que voliem era aixir a passejar-nos per la muntanya o a vora mar per noms els ms atrevits ho han fet (aprofite per agrair una volta ms a aquells que shen xopat fent fotos i videos que ens sn de molta utilitat per ilustrar el que est passant).

I amb la mateixa puntualitat que va arribar sha anat deixant bona cosa de pluja i algun que altre problema.De fet hui tenim una situaci meteorolgica completament diferent. La retirada de la gota freda deixa lloc a un front que arriba des de lAtlntic i que creuar la Comunitat Valenciana entre el migdia i la vesprada. Deixar ruixat dbils, sempre ms probables al centre i per linterior. En bufar el vent de ponent i llebeig les temperatures quedaran ms altes.Dem dimecres lambient ser ms fresc de mat quan tinguem damunt la massa daire ms fresca posterior al front. Tindrem pas de nvols que seran ms abundants de vesprada per ser el primer dia, des de dijous passat, que no es registre cap pluja a la Comunitat Valenciana.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Da a da" del jueves 11 de junio de 2020

Programa "Da a da" del viernes 12 de junio de 2020

Programa "Da a da" del da 19 de junio de 2020

Programa "Da a da" del mircoles 17 de junio de 2020

Programa "Da a da" del mircoles 10 de junio de 2020

Programa "Da a da" del martes 16 de junio de 2020

Programa "Da a da" del lunes 22 de junio de 2020

Programa "Da a da" del jueves 18 de junio

Programa "Da a da" del lunes 6 de julio de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.