LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 25/03/19: Ens hem de preocupar?


  25-03-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:126
LOratge

TV INTERCOMARCAL

La falta de pluja comena a ser preocupant. No noms pel poc que ha plogut els ltims mesos (que en un momet donat entra dins del que podem considerar normal) sin per la poca esperana de pluja que aporten les previsions a curt i a mig termini.

El mes de mar pot acabar tan sec com va comenar perqu a dia de hui els models donen anticicl i estabilitat per a un bon grapat de dies ms.

De fet comencem hui la setmana amb temperatures tan altes com les dahir diumenge. Les mnimes no han patit grans canvis o fins i tot han pujat i les mximes quedaran per un estil.Dem dimarts el ms significatiu de loratge ser el descens de les temperatures. Baixaran al centre del dia entre 3 i 4 graus quedant lambient prou ms fresc, i encara que tindrem ms nvols noms en punts del litoral de Valncia o del nord dAlacant podria arribar a caure alguna gota.Molt haurien de canviar les coses per no acabara la setmana parlant de sol i de temperatures ms altes perque de moment la puja com se sol dir ni ni est ni se lespera.Pot ser no hem de dramatitzar davant la falta de pluja, per hem de reconrixer de no canviar el panorama la situaci comena a ser preocupant.


MIG DANITOpine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.