LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 25/04/2019 : "Les ltimes pluges dabril"


  25-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:165
LOratge

TV INTERCOMARCAL


Anem servits. El ms dabril i especialment la Setmana Santa han recuperat reserves hdriques i aqufers per tot arreu. Pot ser no estem en condicions ptimes per estem molt millor que estavem.

Hui es registraran les ltimes pluges dabril. Vindran de la m dun front poc actiu que cap a migdia deixar ruixats dbils i dispersos conforme avance cap a la costa.

Tenim el dubte del que passar esta vesprada perqu alguns models apunten cap a lestabilitat i altres donen la formaci de nvolades en punts de muntanya del sud de Valncia i del nord dAlacant que podrien donar ruixats a les rodalies de la Serra de Mariola o dAitana.Dem divendres el mestral es deixar sentir a primera hor bufant amb fora al nord per perdent fora de seguida i deixant pas al vent dorigen martim al cenre i al sud a partir de migdia. Lambient quedar un poc ms fresc.El cap de setmana, que torna a ser ben llarg per aquells que tinguen la sort de tindre festa dilluns i per al que facen pont fins dimecres, es presenta estable i assolellat. Un cap de setmana tpicament primaveral amb ambient fresc, vents fluixos de llevant (E) i xaloc (SE) i pocs nvos al cel.Un panorama completamemt diferent al de fa uns dies.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.