L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 26/01/2018: Comença el lio26-01-2018   |  Visitas:111

Hem començat el dia amb els carrers banyats a moltes poblacions del nord de la Comunitat, fins i tot els tolls d’aigua indicaven que en algun rogle havia plogut amb certa alegria durant la nit i matinada.

Com estava previst, on més ha plogut ha sigut al nord, just on menys pluja esperem el cap de setmana.Hui comença ‘la festa’, i ja sabeu que quan anem de festa no tot el món acaba content. Ens acabarà de creuar el front deixant ruixats dispersos i neu al voltant dels 1.000 metres. Les temperatures patiran un sensible descens.Demà dissabte s’anirà gestant la situació meteorològica que esperem deixe bona cosa de pluja a la mitad sud de la Comunitat. Durant el matí el cel mostrarà un aspecte molt variable també, s’alternaran els núvols i els clars i podran registrar ruixats de distribució molt irregular amb una cota de neu que podria baixar fins als 800 metres. Serà a partir de la vesprada, durant la nit i matinada quan esperem que ploga amb persistència al sud.Diumenge la inestabilitat quedarà concentrada al sud, on encara podrà ploure amb intensitat moderada a forta i deixar registres importants de pluja en poc de temps. Pareu atenció a comarques com La Safor, Les Marines, el sud i litorals de les Riberes, l’Alcoià, el Comtat o la Vall d’Albaida perquè este tipo d’episodis poden arribar a donar problemes. Diumenge pujaran les temperatures i segurrament a cota de neu puge dels 1.400 metres.Dilluns de matí encara podrà ploure dèbilment però el sol anirà imposant-se a poc a poc i les temperatures recuperant-se.

Dimarts i dimecres serà moment de fer balanç del que ens ha deixat el primer temporal del 2.018Sembla que este cap de setmana no descansarem molt… però feia temps que demanavem una situació com la que tenim per davant i no ens queixarem.

Esterem de guardia ben agust. I ja sabeu que contem amb la vostra col·laboració.

Bon dia!!

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 26/01/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "LA JUGADA" del martes 8 de mayo de 2018

Entrevista a Juan José Castelló Molina, Diputado de Deportes, en el programa "El Dato"

Programa "Día a día" del día 17 de mayo de 2018: El Ministerio concede la placa al mérito agrario a la Guardia Civil de Ibi

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Actitudes Positivas” con Jordi Morera: “Cómo nos puede ayudar la Grafología” 30/04/2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 14/05/2018: Poc que rascar

Programa “Día a día” del día 27 de abril de 2018: Onil prepara la Vespra al Día de la Entrada

Programa "Día a día" del día 8 de mayo de 2018: Fallece a los 70 años, Antonio fernández Valenzueka.

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en