LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 27/03/19: Canvis per al cap de setmana?


  27-03-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:132
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Quan portem molt de temps sense canvis doratge no ens queda ms remei que mirar els mapes a mig i a llarg termini per vore dentreveure alguna novetati sembla que no pinta malament per al cap de setmana.

Sempre s un risc en esta poca de lany fer previsions a ms de tres dies vista per tenim tante ganes i fa tanta falta que ploga que assumirem el risc.

Hui hem comenat el dia amb lambient ms fresc per amb poques perspectives de canvi. Cap a migdia ja shauran desfet els nvols que a primera hora tindrem a la costa i lluir el sol deixant les temperatures en valors semblants als dahir. El llevant deixar mala mar al sud.Dem dijous noms tindrem alguns nvols baixos a primera i ltima hora a la franja costanera. La resta del dia lluir el sol i les temperatures quedaran un o dos graus ms altes. El llevant encara incidir sobre la mitad sud de la Comunitat mantenint la mar alterada.Estarem molt pendents dels possibles canvis per al cap de setmana. Divendres ser el dia clau per poder confirmar-los. A dia de hui sembla que dissabte ser un dia ms fresc i que els nvols guanyaran terreny de vesprada deixant precipitacions la matinada de dissabte a diumenge, just coincidint amb el canvi dhora.

Feia molt de temps que no dibuixavem un mapa com el de diumenge amb el cel carregat de nvols i amb precipitacions generals a bona part de la Comunitat. Ara noms cal creuar els dits i que vagen cumplint-se les previsions.


MIG DA
NITOpine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.