L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 27/03/19: Canvis per al cap de setmana?


  27-03-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:79
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

Quan portem molt de temps sense canvis d’oratge no ens queda més remei que mirar els mapes a mig i a llarg termini per vore d’entreveure alguna novetat…i sembla que no pinta malament per al cap de setmana.

Sempre és un risc en esta època de l’any fer previsions a més de tres dies vista però tenim tante ganes i fa tanta falta que ploga que assumirem el risc.

Hui hem començat el dia amb l’ambient més fresc però amb poques perspectives de canvi. Cap a migdia ja s’hauran desfet els núvols que a primera hora tindrem a la costa i lluirà el sol deixant les temperatures en valors semblants als d’ahir. El llevant deixarà mala mar al sud.Demà dijous només tindrem alguns núvols baixos a primera i última hora a la franja costanera. La resta del dia lluirà el sol i les temperatures quedaran un o dos graus més altes. El llevant encara incidirà sobre la mitad sud de la Comunitat mantenint la mar alterada.Estarem molt pendents dels possibles canvis per al cap de setmana. Divendres serà el dia clau per poder confirmar-los. A dia de hui sembla que dissabte serà un dia més fresc i que els núvols guanyaran terreny de vesprada deixant precipitacions la matinada de dissabte a diumenge, just coincidint amb el canvi d’hora.

Feia molt de temps que no dibuixavem un mapa com el de diumenge amb el cel carregat de núvols i amb precipitacions generals a bona part de la Comunitat. Ara només cal creuar els dits i que vagen cumplint-se les previsions.


MIG DÍA
NITOpine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Ángeles Sánchez, dietista y docente

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/04/2019: Punt final a un senyor temporal

LA JUGADA- Martes 7 de mayo de 219

L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 02/05/2019: "Les tronades ‘descansen’ hui"

Actualidad de la comarca del Alto Vinalopó 17/05/19

Programa de La Jugada del día 14 de mayo de 2019

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 22/04/2019: Cinc dies de pluja

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 13/05/2019: "Pocs canvis i poques perspectives de canvi"

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 30/04/2019: Tronades a l’interior esta vesprada


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.