L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 27/03/19: Canvis per al cap de setmana?


  27-03-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:99
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

Quan portem molt de temps sense canvis d’oratge no ens queda més remei que mirar els mapes a mig i a llarg termini per vore d’entreveure alguna novetat…i sembla que no pinta malament per al cap de setmana.

Sempre és un risc en esta època de l’any fer previsions a més de tres dies vista però tenim tante ganes i fa tanta falta que ploga que assumirem el risc.

Hui hem començat el dia amb l’ambient més fresc però amb poques perspectives de canvi. Cap a migdia ja s’hauran desfet els núvols que a primera hora tindrem a la costa i lluirà el sol deixant les temperatures en valors semblants als d’ahir. El llevant deixarà mala mar al sud.Demà dijous només tindrem alguns núvols baixos a primera i última hora a la franja costanera. La resta del dia lluirà el sol i les temperatures quedaran un o dos graus més altes. El llevant encara incidirà sobre la mitad sud de la Comunitat mantenint la mar alterada.Estarem molt pendents dels possibles canvis per al cap de setmana. Divendres serà el dia clau per poder confirmar-los. A dia de hui sembla que dissabte serà un dia més fresc i que els núvols guanyaran terreny de vesprada deixant precipitacions la matinada de dissabte a diumenge, just coincidint amb el canvi d’hora.

Feia molt de temps que no dibuixavem un mapa com el de diumenge amb el cel carregat de núvols i amb precipitacions generals a bona part de la Comunitat. Ara només cal creuar els dits i que vagen cumplint-se les previsions.


MIG DÍA
NITOpine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Hablamos con Andrés Pérez en el programa "Actitudes Positivas" : "Monetízate" 08/07/0219

L´Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 01/07/19. Comencem juliol amb menys calor

"Tu opinión nos importa" ¿Que le pediría a la alcaldesa de Sax?

L´Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 04/07/19. Fins dissabte cada dia farà un poc més de calor

L´Oratge amb Jordi Payà - 20/06/19. Menys calor per acomiadar la primavera

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana: Més estabilitat i més calor 10/07/2019

Programa "Actitudes Positivas" con el conocido Mago Mor

Un nuevo programa de "Hoy hablamos con..." la Rondalla de Biar

L´Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 11/07/19. Ens haurem de fer l´ànim de patir de nou molta calor


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.