LORATGE amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 28/02/2020: "Mar tamb comenar vents"


  28-02-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:1147
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Estem apunt de tancar un mes de febrer del que amb molta probabilitat encara parlarem durant molt de temps amb les`perana de poder parlar de canvis en breu, per tot indica que de moment canvis en tindrem ben pocs perqu per a linici del mes de mar els mapes continuen donant ponents i temperatures altes.

La pregunta que ja heu fet alguns i que senpre que comena mar ens fa molta gent: quin temps sespera per a Falles (enguany farem previsi compartida amb la Magadela de Castell) encara no t resposta, encara s massa prompte.

El ponent ens donar hui un xicotet respir. Encalmar cap a migdia donant pas a la brisa a les comarques de la costa on les temperatures quedaran dos o tres graus ms baixes que les dahir.Per dem dissabte direm adu al febrer de nou amb vent i temperatures ms altes sobretot junt a la costa on els termmetres marcaran valors prop dels 25 graus.Diumenge tornar a ser un dia de vent per tot arreu per comenar el mes de mar, i tamb de temperatures suaus.

Dilluns podrien registrar-se les primeres precipitacions del mar, per plour poca cosa i amb msprobabilitat al nord i per linterior, i com veieu al mapa dimarts tampoc esperem canvis ( si es cumplixen les previsions el ponent bufar tota la setmana)Passeu molt bon dia!

(MIG DIA)

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Da a da" del mircoles 17 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del martes 16 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del jueves 25 de marzo 2021

Programa "Da a da" del viernes 26 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del lunes 22 de marzo de 2020

Programa "Da a da" del lunes 15 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del mircoles 24 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del lunes 29 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del martes 23 de marzo de 2021


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.