LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 29/03/19: Canvi dhora, canvi doratge


  29-03-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:144
LOratge

TV INTERCOMARCAL

El primer trimestre de lany ha sigut dels ms secs des que tenim registres. A Valncia des de 1864, a Castell des de 1911, i a Alacant s el segon trimestre ms sec des de fa 155 anys.

s necessari que ploga i que ho faa amb gana perqu puguem eixir duna situaci que sallarga massai amb un poc de sort este cap de setmana coincidint amb el canvi dhora sespera que tamb canvie loratge i que ploga per tot arreu.

Hui encara ser un dia assolellat a la major part de la Comunitat i encara que esta vesprada vorem ms nvols a la mitd sud de la Comunitat lambient ser suau a les hores centrals del dia.Dem dissabte ser un dia clau per saber on plour i apropar-nos fins i tot a les quantitats que es poden acumular. El models de probabilitat de precipitaci donen registres dentre 2 i 5 litres en punts del sud de la Comunitat abans que acabe el dia. El sol es deixar vore durant el mat i primera part de la vesprada cobrint-se de sud a nord a poqueta nit.La matinada de dissabte a diumenge els nvols deixaran el cel cobert i les precipitacions aniran generalitzant-se. Cap a migdia i durant bona part de la vesprada de diumenge cal esperar precipitacions moderades i localment persistents en punts de la costa. A les acaballes del dia les pluges ms intenses es registraran al nord i comenar a escampar pel sud.Dilluns de mat encara podr ploure a la costa per de seguida sobriran clars per linteror i ser hora de comenar a fer balan de la pluja registrada perqu encara que dimarts quedaran nvols i fins i tot podr formar-se alguna tronada a les muntanyes del nord sembla que a poc a poc tornar lestabilitat.

Passeu molt bon dia!

MIG DA
NIT
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Fotografas del Da de la Madre 2020

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 28 de abril de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.