L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/03/19: Canvi d’hora, canvi d’oratge


  29-03-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:74
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

El primer trimestre de l’any ha sigut dels més secs des que tenim registres. A València des de 1864, a Castelló des de 1911, i a Alacant és el segon trimestre més sec des de fa 155 anys.

És necessari que ploga i que ho faça amb gana perquè puguem eixir d’una situació que s’allarga massa…i amb un poc de sort este cap de setmana coincidint amb el canvi d’hora s’espera que també canvie l’oratge i que ploga per tot arreu.

Hui encara serà un dia assolellat a la major part de la Comunitat i encara que esta vesprada vorem més núvols a la mitd sud de la Comunitat l’ambient serà suau a les hores centrals del dia.Demà dissabte serà un dia clau per saber on plourà i apropar-nos fins i tot a les quantitats que es poden acumular. El models de probabilitat de precipitació donen registres d’entre 2 i 5 litres en punts del sud de la Comunitat abans que acabe el dia. El sol es deixarà vore durant el matí i primera part de la vesprada cobrint-se de sud a nord a poqueta nit.La matinada de dissabte a diumenge els núvols deixaran el cel cobert i les precipitacions aniran generalitzant-se. Cap a migdia i durant bona part de la vesprada de diumenge cal esperar precipitacions moderades i localment persistents en punts de la costa. A les acaballes del dia les pluges més intenses es registraran al nord i començarà a escampar pel sud.Dilluns de matí encara podrà ploure a la costa però de seguida s’obriran clars per l’interor i serà hora de començar a fer balanç de la pluja registrada perquè encara que dimarts quedaran núvols i fins i tot podrà formar-se alguna tronada a les muntanyes del nord sembla que a poc a poc tornarà l’estabilitat.

Passeu molt bon dia!

MIG DÍA
NIT
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Ángeles Sánchez, dietista y docente

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/04/2019: Punt final a un senyor temporal

LA JUGADA- Martes 7 de mayo de 219

L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 02/05/2019: "Les tronades ‘descansen’ hui"

Actualidad de la comarca del Alto Vinalopó 17/05/19

Programa de La Jugada del día 14 de mayo de 2019

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 22/04/2019: Cinc dies de pluja

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 13/05/2019: "Pocs canvis i poques perspectives de canvi"

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 30/04/2019: Tronades a l’interior esta vesprada


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.