L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/03/19: Canvi d’hora, canvi d’oratge


  29-03-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:93
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

El primer trimestre de l’any ha sigut dels més secs des que tenim registres. A València des de 1864, a Castelló des de 1911, i a Alacant és el segon trimestre més sec des de fa 155 anys.

És necessari que ploga i que ho faça amb gana perquè puguem eixir d’una situació que s’allarga massa…i amb un poc de sort este cap de setmana coincidint amb el canvi d’hora s’espera que també canvie l’oratge i que ploga per tot arreu.

Hui encara serà un dia assolellat a la major part de la Comunitat i encara que esta vesprada vorem més núvols a la mitd sud de la Comunitat l’ambient serà suau a les hores centrals del dia.Demà dissabte serà un dia clau per saber on plourà i apropar-nos fins i tot a les quantitats que es poden acumular. El models de probabilitat de precipitació donen registres d’entre 2 i 5 litres en punts del sud de la Comunitat abans que acabe el dia. El sol es deixarà vore durant el matí i primera part de la vesprada cobrint-se de sud a nord a poqueta nit.La matinada de dissabte a diumenge els núvols deixaran el cel cobert i les precipitacions aniran generalitzant-se. Cap a migdia i durant bona part de la vesprada de diumenge cal esperar precipitacions moderades i localment persistents en punts de la costa. A les acaballes del dia les pluges més intenses es registraran al nord i començarà a escampar pel sud.Dilluns de matí encara podrà ploure a la costa però de seguida s’obriran clars per l’interor i serà hora de començar a fer balanç de la pluja registrada perquè encara que dimarts quedaran núvols i fins i tot podrà formar-se alguna tronada a les muntanyes del nord sembla que a poc a poc tornarà l’estabilitat.

Passeu molt bon dia!

MIG DÍA
NIT
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Hablamos con Andrés Pérez en el programa "Actitudes Positivas" : "Monetízate" 08/07/0219

L´Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 01/07/19. Comencem juliol amb menys calor

"Tu opinión nos importa" ¿Que le pediría a la alcaldesa de Sax?

L´Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 04/07/19. Fins dissabte cada dia farà un poc més de calor

L´Oratge amb Jordi Payà - 20/06/19. Menys calor per acomiadar la primavera

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana: Més estabilitat i més calor 10/07/2019

Programa "Actitudes Positivas" con el conocido Mago Mor

Un nuevo programa de "Hoy hablamos con..." la Rondalla de Biar

L´Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 11/07/19. Ens haurem de fer l´ànim de patir de nou molta calor


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.