LOratge amb Jordi Pay de la Comunitat Valenciana 30/04/2019: Tronades a linterior esta vesprada


  30-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:207
LOratge

TV INTERCOMARCAL


La probabilitat de tronades ser alta fins divendres.

Amb iax no volem dir que ploga ni molt ni per tot arreu, per tots els dies haurem de seguir el creixement i levoluci dels nvols de tempesta que es formaran en punts de muntanya a migdia o primera hora de la vesprada.

Ahir es formaren a a la cona mitja del Tria al seu pas per la comarca dels Serrans destacabt els 9 litres de Loriguilla, els dos de Chelva i Domeo i els 3 de Bugarra. Els nvols arribarenmolt desfets a la comarca de El Camp de Tria deixant noms un paell de litres a Vilamarxant.Hui, si es cumplixen les previsions, es formaran, creixeran i descarregaran a linterior de Valncia, i a diferncia dahir no avanaran cap a lestDem dimecres ser a les muntanyes del nord on hi haur major probabilitat de ruixats i tronades. El dia comenar assollelat, noms amb alguns intervals de nvols, i no ser fins entrada la vesprada quan els nvols guanyen energia. Tamb de vesprada o a poqueta nit augmentaran els nvols pel sud on el cel quedar ennuvolat sense ms conseqncies.Dijous els nvols tornaran a ser ms abunfants al sud, on no es descarta que puga ploure al litoraldel sud dAlacant. Lambient serms fresc.

Per divendres han canviat les previsions (en esta poca de lany dundia per a altre els mapes donen coses ben diferents). Caldr estar de nou atents a les tronades que de vesprada apareixeran per linterior perqu sembla que podran arribar amb activitat a la costa de vesprada o a primera hora de la nit.

Si no tornen a canviar les previsions el cap de setmana ser estable, assolellat i amb temperatures un poc ms altes.Passeu molt bon dia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Da a da" del jueves 11 de junio de 2020

Programa "Da a da" del viernes 12 de junio de 2020

Programa "Da a da" del da 19 de junio de 2020

Programa "Da a da" del mircoles 17 de junio de 2020

Programa "Da a da" del mircoles 10 de junio de 2020

Programa "Da a da" del martes 16 de junio de 2020

Programa "Da a da" del lunes 22 de junio de 2020

Programa "Da a da" del jueves 18 de junio

Programa "Da a da" del lunes 6 de julio de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.