L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 30/04/2019: Tronades a l’interior esta vesprada


  30-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:116
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL


La probabilitat de tronades serà alta fins divendres.

Amb iaxò no volem dir que ploga ni molt ni per tot arreu, però tots els dies haurem de seguir el creixement i l’evolució dels núvols de tempesta que es formaran en punts de muntanya a migdia o primera hora de la vesprada.

Ahir es formaren a a la cona mitja del Túria al seu pas per la comarca dels Serrans destacabt els 9 litres de Loriguilla, els dos de Chelva i Domeño i els 3 de Bugarra. Els núvols arribarenmolt desfets a la comarca de El Camp de Túria deixant només un paell de litres a Vilamarxant.Hui, si es cumplixen les previsions, es formaran, creixeran i descarregaran a l’interior de València, i a diferència d’ahir no avançaran cap a l’estDemà dimecres serà a les muntanyes del nord on hi haurà major probabilitat de ruixats i tronades. El dia començarà assollelat, només amb alguns intervals de núvols, i no serà fins entrada la vesprada quan els núvols guanyen energia. També de vesprada o a poqueta nit augmentaran els núvols pel sud on el cel quedarà ennuvolat sense més conseqüències.Dijous els núvols tornaran a ser més abunfants al sud, on no es descarta que puga ploure al litoraldel sud d’Alacant. L’ambient seràmés fresc.

Per divendres han canviat les previsions (en esta època de l’any d’undia per a altre els mapes donen coses ben diferents). Caldrà estar de nou atents a les tronades que de vesprada apareixeran per l’interior perquè sembla que podran arribar amb activitat a la costa de vesprada o a primera hora de la nit.

Si no tornen a canviar les previsions el cap de setmana serà estable, assolellat i amb temperatures un poc més altes.Passeu molt bon dia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 02/08/2019: Cap de setmana estable i calorós

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 01/08/2019 A l’agost torna la calor

L´ORATGE AMB JORDI PAYÁ de la Comunitat Valenciana 30/07/2019: Més núvols i quatre gotes per acomiadar juliol

L´ORATGE amb Jordi Payá 06/08/2019 : Tornem als 40 graus

L´Oratge amb Jordi Payà - 14/08/19. El matí fresc, la vesprada més calorosa

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 07/08/2019: Un pas enrere i dos endavant

L´Oratge amb Jordi Payà - 13/08/19. Si plou, plourà poc

Encuesta : Mi nuevo coche será ...

Programa "Día a día fresh" del día 29 de julio de 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.