L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 30/04/2019: Tronades a l’interior esta vesprada


  30-04-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:64
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL


La probabilitat de tronades serà alta fins divendres.

Amb iaxò no volem dir que ploga ni molt ni per tot arreu, però tots els dies haurem de seguir el creixement i l’evolució dels núvols de tempesta que es formaran en punts de muntanya a migdia o primera hora de la vesprada.

Ahir es formaren a a la cona mitja del Túria al seu pas per la comarca dels Serrans destacabt els 9 litres de Loriguilla, els dos de Chelva i Domeño i els 3 de Bugarra. Els núvols arribarenmolt desfets a la comarca de El Camp de Túria deixant només un paell de litres a Vilamarxant.Hui, si es cumplixen les previsions, es formaran, creixeran i descarregaran a l’interior de València, i a diferència d’ahir no avançaran cap a l’estDemà dimecres serà a les muntanyes del nord on hi haurà major probabilitat de ruixats i tronades. El dia començarà assollelat, només amb alguns intervals de núvols, i no serà fins entrada la vesprada quan els núvols guanyen energia. També de vesprada o a poqueta nit augmentaran els núvols pel sud on el cel quedarà ennuvolat sense més conseqüències.Dijous els núvols tornaran a ser més abunfants al sud, on no es descarta que puga ploure al litoraldel sud d’Alacant. L’ambient seràmés fresc.

Per divendres han canviat les previsions (en esta època de l’any d’undia per a altre els mapes donen coses ben diferents). Caldrà estar de nou atents a les tronades que de vesprada apareixeran per l’interior perquè sembla que podran arribar amb activitat a la costa de vesprada o a primera hora de la nit.

Si no tornen a canviar les previsions el cap de setmana serà estable, assolellat i amb temperatures un poc més altes.Passeu molt bon dia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Ángeles Sánchez, dietista y docente

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/04/2019: Punt final a un senyor temporal

LA JUGADA- Martes 7 de mayo de 219

L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 02/05/2019: "Les tronades ‘descansen’ hui"

Actualidad de la comarca del Alto Vinalopó 17/05/19

Programa de La Jugada del día 14 de mayo de 2019

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 22/04/2019: Cinc dies de pluja

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 13/05/2019: "Pocs canvis i poques perspectives de canvi"

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 30/04/2019: Tronades a l’interior esta vesprada


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.