LOratge amb Jordi Pay - 10/10/19. Les primeres pluges de la tardor seran de carcter dbil


  10-10-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:913
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Les primeres pluges desta tardor segurament noms afetaran punts de la costa i all on ms ploga els registres no passaran de dos o tres litres per metre quadrat. Ens haurem de conformar en pensar qe per fi canvia la dinmica de les ltimes setmanes (que tampoc s el cas).

Esta vesprada escampar la nuvolositat desapareguent la possiilitat de pluja i fins i tot imposant-se el sol amoltes zones. No obstant, les temperatures baixaran un parell de graus.

Dem divendres tot i la presncia de nvols baixos a la costa en comenar el dia acabar imposant-se el sol a migdia i pujant les temperatures. De vesprada la nuvolositat avanar de sud a nord deixant el cel cada volta ms cobertper sense ms conseqncies.

El cap de setmana el comenarem amb el cel prou ennuvolat per noms a ltima hora podria caure alguna gota en punts de linterior.

Diumenge tornen el sol i la calor amb mximes que sacostaran als 30 graus en molts observatoris i amb valors de 32-33 graus a les comarques centrals i en punts de linterior.

Els prxims dies haurem de confirmar larribada dilluns dun front des de lAtlntic, dels que deixen poca pluja a les nostres latitudsper podriem tindre un inici de setmana passat per aigua encara que de seguida acaben imposant-se els ponents.

(MIG DIA)
(NIT)

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa Da a Da del da 30 de abril

Programa "Da a da" del viernes 8 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del viernes 22 de mayo de 2020

Gioel de Linfanew, nico sistema certificado que desinfecta cualquier tipo de superficie sin uso de qumicos

Programa "Da a da" del martes 5 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del jueves 7 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del lunes 4 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del martes 19 de mayo de 2020

Programa "Da a da" del mircoles 7 de mayo


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.