L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 18/07/17, "Atents a les tronades"18-07-2017   |  Visitas:690

Els homes i les dones del temps també travessem èpoques de l’any on el nostre treball ens resulta monòton i fins i tot un poc avorrit. La calor ens ‘aplatana’ com a la resta de la gent i a més tractem de posar bona cara explicant les nostres previsions…esperant com tot el món les vacances.

Pot ser l’estiu siga l’època de l’any menys atractiva per a fer previsions i qualsevol indici de canvi és bona excusa per animar-nos un poc. Això és el que tenim per davant estos dies després de la calor i la calma xixa de la setmana passada.

Hui, com ahir, mirarem de reull a les terres de l’interior per vore si encara que siga de refiló alguna tronada toca l’interior o el nord de la Comunitat. Calor en farà un poc més que ahir, amb màximes que de nou sovintejaran els 35 graus a les comarques centrals.


Demà, com hui, també cal esperar ruixats i alguna tronada, i els models ‘diuen’ que hi ha més possibilitats que toquen l’interior de València i pot ser de Castelló.


A dia de hui dijous pinta ser el dia de més inestabilitat. Quan les tronades puguen arribar amb més probabilitat a punts del centre i fins i tot de la costa a última hora de la vesprada o a poqueta nit.

Divendres el ‘moviment’ tornaria a quedar restringit a les terres del nord i de l’interior, i de no canviar les coses el cap de setmana començaria estable i acabaria de nou amb tronades


L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana,18/07/17 MIG DIA from Intercomarcal TV on Vimeo.
L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana,18/07/17 NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 21 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito

L` Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 30/05/18

Programa “Què et contes” con el actor, Salvador Puche


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en