L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 08/08/18 - Tronarà hui?


Comparte esta noticia en:

08-08-2018 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:66

Les temperatures han deixa de ser notícia les últimes hores en tornar als valor més normals per l’època i ara el que ens té més ‘ocupats’ són les tronades que ens afecten des de diumenge.

Ahir tornaren a ser protagonistes: llamps trons i un poc de pedra a rogles refrscaren l’ambient i en part ajudaren a lluitar contra les flames de l’incendi de La Vall d’Albaida i La Safor ( haguera fet falata més pluja)

I hui no tardaran en donar senyals de vida perquè cap a migdia vorem créixer les primeres nuvolades a les muntanyes del nord i de l’interior que avançaran cap a la costa al temps que perden activitat.

La inestabilitat vespertina ens acompanyarà també demà dijous perquè encara que comencem el dia amb sol a poqueta nit l’oratge es farà cada volta més inestable avançant els núvols i la pluja de nord a sud perovocant un nou descens de les temperatures.

Divendres tindrem una bona mostra de la irrgularitat del nostre clima en tindre un oratge més típic de tardor que del rigorós estiu que hem tingur estos dies: vents de gregal, mar més alterada i ruixats que podrien ser generals a la costa i al prelitoral.

Dissabte de matí encara tindrem el cel carregat al litoral de la mitad sud on fins a migdia podria ploure dèbilment. Diumenge es recuperen les temperatures i podrien tornar les tronades al nord.

Passeu molt bon dia.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Los peldaños del programa "La Escalera" llegan al estudio de una fotógrafa que celebra su 30 aniversario retratando, Josefina Molina

El invitado Pepe Orts habla sobre cómo reinventarse profesionalmente en "Actitudes Positivas" 19/11/18

Programa “Què et contes” con Fernando Ugeda, Escritor de Villena.

El invitado Carlos Gil habla sobre cómo elegir proyectos de emprendimiento en "Actitudes Positivas" 26/11/18

L´Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 04/12/2018: Pont amb anticicló

LA JUGADA - Martes 04 de diciembre de 2018

LA JUGADA-Martes 20 de Noviembre del 2018

Antonio Domene, ciclista de Villena, protagonista esta de semana de "A golpe de pedal"

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/12/2018: A les portes d’un pont primaveral


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.