L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 08/08/18 - Tronarà hui?


Comparte esta noticia en:

08-08-2018 | TV INTERCOMARCAL

Les temperatures han deixa de ser notícia les últimes hores en tornar als valor més normals per l’època i ara el que ens té més ‘ocupats’ són les tronades que ens afecten des de diumenge.

Ahir tornaren a ser protagonistes: llamps trons i un poc de pedra a rogles refrscaren l’ambient i en part ajudaren a lluitar contra les flames de l’incendi de La Vall d’Albaida i La Safor ( haguera fet falata més pluja)

I hui no tardaran en donar senyals de vida perquè cap a migdia vorem créixer les primeres nuvolades a les muntanyes del nord i de l’interior que avançaran cap a la costa al temps que perden activitat.

La inestabilitat vespertina ens acompanyarà també demà dijous perquè encara que comencem el dia amb sol a poqueta nit l’oratge es farà cada volta més inestable avançant els núvols i la pluja de nord a sud perovocant un nou descens de les temperatures.

Divendres tindrem una bona mostra de la irrgularitat del nostre clima en tindre un oratge més típic de tardor que del rigorós estiu que hem tingur estos dies: vents de gregal, mar més alterada i ruixats que podrien ser generals a la costa i al prelitoral.

Dissabte de matí encara tindrem el cel carregat al litoral de la mitad sud on fins a migdia podria ploure dèbilment. Diumenge es recuperen les temperatures i podrien tornar les tronades al nord.

Passeu molt bon dia.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 17/10/2018: "La pluja la tenim garantida"

"Magazine de Verano" del día 18 de septiembre de 2018: El ADDA presenta la orquesta sinfónica

Francesc Colomer Sánchez, Secretario Autonómico de Turismo de la Comunitat Valenciana, será esta semana nuestro Invitado en "El Dato"

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2018: Es manifesta la tardor

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/09/2018: La loteria de les tronades

Programa "Día a día" con Paco Navarro del 25/09/19: Alcoy valora muy positiva la Feria Modernista

"Magazine de Verano" del día 19 de septiembre de 2018: Elda se iluminó con las fallas.

"Magazine de Verano" del día 20 de Septiembre de 2018: Alicante quiere poner de moda la bici.

Programa "Día a día" con Paco Navarro del 26/09/19: José Pedro Serrano en el campeonato de Triatlón.


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en