L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 08/08/18 - Tronarà hui?


  08-08-2018 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:86
L´Oratge

Les temperatures han deixa de ser notícia les últimes hores en tornar als valor més normals per l’època i ara el que ens té més ‘ocupats’ són les tronades que ens afecten des de diumenge.

Ahir tornaren a ser protagonistes: llamps trons i un poc de pedra a rogles refrscaren l’ambient i en part ajudaren a lluitar contra les flames de l’incendi de La Vall d’Albaida i La Safor ( haguera fet falata més pluja)

I hui no tardaran en donar senyals de vida perquè cap a migdia vorem créixer les primeres nuvolades a les muntanyes del nord i de l’interior que avançaran cap a la costa al temps que perden activitat.

La inestabilitat vespertina ens acompanyarà també demà dijous perquè encara que comencem el dia amb sol a poqueta nit l’oratge es farà cada volta més inestable avançant els núvols i la pluja de nord a sud perovocant un nou descens de les temperatures.

Divendres tindrem una bona mostra de la irrgularitat del nostre clima en tindre un oratge més típic de tardor que del rigorós estiu que hem tingur estos dies: vents de gregal, mar més alterada i ruixats que podrien ser generals a la costa i al prelitoral.

Dissabte de matí encara tindrem el cel carregat al litoral de la mitad sud on fins a migdia podria ploure dèbilment. Diumenge es recuperen les temperatures i podrien tornar les tronades al nord.

Passeu molt bon dia.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa Especial del Día de la Mujer 8M de Intercomarcal Televisión

Esta semana en "A Golpe de pedal", repasamos todo lo acontecido en la IV Etapa de la XI Edición del Torneo Interclubs del Vinalopó

Programa "A golpe de pedal" sobre la próxima carrera que se disputará en Ibi

LA JUGADA- Martes 26 de febrero de 2019

Programa "Actitudes Positivas" con Isabel Bonmatí sobre la transformación digital

Programa "Actitudes Positivas" con Gaspar González sobre optimismo inteligente (11/03/2019)

Nuevo programa de "Actualidad Política" con Antonio Pastor, Concejal de Ciclo del Agua

LA JUGADA - Martes 05 de Marzo de 2019

En el programa "Què et contes?" hablamos con la actriz Eva María Puig


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.