L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 08/08/18 - Tronarà hui?08-08-2018

Les temperatures han deixa de ser notícia les últimes hores en tornar als valor més normals per l’època i ara el que ens té més ‘ocupats’ són les tronades que ens afecten des de diumenge.

Ahir tornaren a ser protagonistes: llamps trons i un poc de pedra a rogles refrscaren l’ambient i en part ajudaren a lluitar contra les flames de l’incendi de La Vall d’Albaida i La Safor ( haguera fet falata més pluja)

I hui no tardaran en donar senyals de vida perquè cap a migdia vorem créixer les primeres nuvolades a les muntanyes del nord i de l’interior que avançaran cap a la costa al temps que perden activitat.

La inestabilitat vespertina ens acompanyarà també demà dijous perquè encara que comencem el dia amb sol a poqueta nit l’oratge es farà cada volta més inestable avançant els núvols i la pluja de nord a sud perovocant un nou descens de les temperatures.

Divendres tindrem una bona mostra de la irrgularitat del nostre clima en tindre un oratge més típic de tardor que del rigorós estiu que hem tingur estos dies: vents de gregal, mar més alterada i ruixats que podrien ser generals a la costa i al prelitoral.

Dissabte de matí encara tindrem el cel carregat al litoral de la mitad sud on fins a migdia podria ploure dèbilment. Diumenge es recuperen les temperatures i podrien tornar les tronades al nord.

Passeu molt bon dia.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “Què et contes” con Cande Fausto

L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 23/07/18

L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 24/07/18

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 16/08/18 - Ruixats localment intensos

L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 26/07/18 - La calor encara no ha dit prou

L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 27/07/18

Programa de LA JUGADA del martes 31 de julio de 2018

L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 25/07/18 - Calor, calor i més calor

Programa “Què et contes” con Jalex Ferández, 08/08/18


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en