L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Migdia, 09/03/1809-03-2018   |  Visitas:102

Com tots els anys, a més de 15 o 20 dies perquè comence la setmana fallera, comencem a rebre preuntes sobre l’oratge i sempre comentem que és massa prompte fer una previsió amb certa visibilitat, però com hi ha mitjans de comunicació que donen previsions a més de 15 dies molta gent demana que ens pronunciem.

Ahir, els models a llarg termini donaven vent i poc més.

Hui comencen a donar un final de setmana (tot just coincidint amb els dies grans de les Falles de 2.018) passat per aigua, o al menys amb un oratge més variable i insegur.

Personalment no em fie ni del que donaven ahir ni del que apunten hui…no es poden fer previsions a més de quatre o cinc dies que siguen encertades o mínimment fiables.

De moment, els que han de tindre en compte els artiste a l’hora de anar plantant els monuments és que el vent de ponent no deixarà de bufar en tota la setmana. Sembla que diumenge serà el dia que bufarà amb més força, però de l’oratge de Falles en parlarem amb més detalls a partir de dilluns.

El fet més destacat de l’oratge de les pròximes hores serà l’ascens de les temperatures propovat pel vent de llebeig. Ja han pujat les mínimes i encara ho faran més les màximes. Núvols en vorem ben pocs. Seran més abundants de vesprada i al nord, on a poqueta nit podrien deixar alguna gota.Demà dissabte tindrem més núvols però no cal esperar grans canvis en les temperatures. De vesprada els núvols creuaran la Comunitat d’oest a est deixant ruixats a la mitad nord, sempre de més entitat per l’interior.Diumenge el ponent bufarà fort des de primera hora del matí fent córrer els núvols cap a la mar. De vesprada vorem més núvols i fins i tot podrà caure alguna gota.Dilluns i dimarts el ponent serà més fluix i les temperatures pujaran un poc.

A una setmana vista no es veuen canvis importants, però a partir de divendres tot pot passar.

Vos informarem puntualment.
L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Migdia, 09/03/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá 24/05/2018: Cada dia un raig

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en