L'ORATGE AMB JORDI PAY 09/03/2020: Loratge que tots volem


  09-03-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:713
LOratge

TV INTERCOMARCAL

El mes de mar s habitualment un mes vents, i aix ho hem pogut comprovar la primera setmana on el ponent i el mestral no ens han donat treva i han bufat a diari.

La segona setmana de mar tamb comena amb vent de mestral per no tardar en encalmar. Les temperatures que hui baixaran un parell de graus respecte les dahir tamb pujaran quan encalme el vent sobretot al centre i a linterior de la Comunitat.

Dem dimarts encara es deixar sentir al nord i per linterior a primera hora i fins a migdia per al centre i al sud no tardarem en notar com bufa de xaloc i fins itot de llebeig a les comarques ms centrals afavorint un ascens de les temperatures que al centre i a linterior ser notable.

Dimecres i dijous es mantidr la calma i les temperatures prou altes. Noms haurem destar atents a la possible formaci de boires dadvecci.

Eixe seria ms o menys loratge que tots voldriem per a Falles i Magdalena per sembla que de cara al cap de setmana tindrem alguns canvis.

Augmentar la nuvolositat i baixaran les temperatures per de moment els models no donen pluges o com a molt algun ruixat dbils.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Da a da" del viernes 20 de noviembre de 2020

Programa "Da a da" del viernes 27 de noviembre de 2020

Programa "Da a da" del mircoles 11 de noviembre de 2020

Programa "Da a da" del viernes 13 de noviembre de 2020

Programa "Da a da" del lunes 9 de noviembre de 2020

Programa "Da a da" del jueves 19 de noviembre de 2020

Programa "Da a da" del martes 10 de noviembre de 2020

Programa "Da a da" del martes 1 de diciembre de 2020

Programa "Da a da" del viernes 4 de diciembre de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.