L'ORATGE AMB JORDI PAYÁ 10/03/2020: Encara no podem respondre a la pregunta


  10-03-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:906
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

Tenim uns dies per davant d’estabilitat i de temperatures més altes però encara no podem resporndre amb seguretat a la pregunta que ens fa tot el món sobre el temps que farà en Magdalena i en Falles.

A partir de demà donarem unes pincellades del que pensem que farà, però ja sabeu que no ens agrada fer previsions a més de 4 o 5 dies perquè el més fàcil és errar…a més tenint en compte que els mapes a mig termini marquen canvis per a la setmana que ve.

Tinc una amic que no li agraden les Falles que ahir em comentava que ara, independentment de l¡època en que ens trobem el que millor vindria per a la muntanya, per al oscos i els aqüífers seria un un ‘mig temporalet’ que deixarà entre 40 i 60 litres.

De moment, per als pròxims dies pense que només haurem de tindre en compte la formació de boires. Si acaben formant-se i són persistents i denses deixaran un dia fresc allà on es localitzen però a la resta lluirà el sol i les temperatures pujaran, sobretot al centre i per l’interior on a partir de hui el mercuri dels termòmetres s’enfilarà prop o per damunt dels 25 graus.

Demà dimecres pot ser siga el dia de més calor de la setmana amb màximes que en punts del centre i per l’interior quedaran per damunt dels 25 graus. A la costa també pujaran les temperatures però l’ascens serà tímid i de nou haurem de contemplar la possibilitat que es formen bancs de boira.

Dijous no s’esperen canvis però divendres i dissabte sembla que vorem poc el sol. El vent de gregal i llevant acumularà núvols baixos a la costa i al prelitoral on de es descarta que puga arribar a ploure dèbilment. No obstant sembla que de moment no cal alarmar-se perquè la probabilitat de pluja de moment és molt baixa.

A partir de demà intentarem filar més prim i allargar dia a dia la previsió.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Día a día" del miércoles 17 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 16 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del jueves 25 de marzo 2021

Programa "Día a día" del viernes 26 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 22 de marzo de 2020

Programa "Día a día" del lunes 15 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del miércoles 24 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 29 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 23 de marzo de 2021


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.