L'ORATGE AMB JORDI PAY 16/03/2020: Gota freda dhivern


  16-03-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:744
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Com ja hem dit en moltes ocasions gotes fredes hi pot haver durant tot lany, i encara que portem mesos amb oratge ms propi de primavera que dhivern encara ens queden uns dies per entrar de forma oficial en la primavera.

En teoria les gotes fredes dhivern no sn tan virulentes ni perilloses com les de tardor, les de finals destiu o les de primavera per sempre cal seguir de ben aprop la seua evoluci perqu les ltimes setmana hem tingut temperatures molt altes, entre la primavera i lestiu i ax sempre afegix energia extra a latmosfera.

Ahir es despenjava des del nord un embossament daire fred a les capes altes de latmosfera que hui acabar al centre de la Pennsula inestabilitzant latmosfera i donant pluges generals per tot arreu. En principi les zones ms afcetades seran les de la mitad nord de la Comunitat on els acumulats de pluja podran superar els 100 litres.

Dem dimarts encara caldr estar atents a levoluci de loratge per tot indica que la retirada de la DANA cap al sud-oest de la Pennsula far que les precipitacions no siguen tant intenses i que a poc a poc vaguen remitint.

Dimecres encara cal esperar pluges a la mitad sud de la Comunitat mentre que al nord i amb el pas de les horres deixar de ploure i fins i tot simposar el sol.

Si van cumplint-se les previsions tant dijous com divendres encara quedaran nvols a la costa on fins i tot podr registrar-se algun ruixat dbils per vorem ms el sol i les temperatures pujaran un poc.MIGDIA

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Da a da" del mircoles 17 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del martes 16 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del jueves 25 de marzo 2021

Programa "Da a da" del viernes 26 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del lunes 22 de marzo de 2020

Programa "Da a da" del lunes 15 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del mircoles 24 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del lunes 29 de marzo de 2021

Programa "Da a da" del martes 23 de marzo de 2021


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.