L'ORATGE AMB JORDI PAYÁ 17/03/2020: Dia de pluges generals


  17-03-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:762
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

Davant qualsevol situació meteorològica hi ha zones on plou menys que en altres tant per qüestions meteorològiques com geogràfiques.

Ahir les pluges més destacades es registraren a l’interior i al nord, amb acumulats d’entre 30 i 50 litres per metre quadrat. En punts de la costa i del sud les pluges han sigut molt dàbils, amb regsitres en molts casos per davall dels 5 litres.

Hui tornem a tindre un dia marcat per la inestabilitat. De nou serà a la mitad nord de la Comunitat on cal esperar els ruixats més intensos i quantiosos, al menys fins a migdia. Pense que de vesprada aniran remitint les precipitacions i encara que el cel continuarà gris, carregat, les precipitacions que puguen registrar-se seran de caràcter dèbil i les temperatures pujaran lleugerament.

Demà dimecres encara tindrem núvols i ruixats dèbil al centre i al sud, més probables cap a la costa i fins a migdia. De vesprada es trencaran els núvols i tindrem més ullades de sol.

No acabarà d’escampar els dies següents perquè dijous i divendres encara quedaran núvols núvols a la costa però les precipitacions que puguen registrar-se seran anecdòtiques i puntuals al sud de València i al nord d’Alacant.

I de moment, per al cap de setmana tampoc es veu l’estabilitazació definitiva de l’oratge, amb un ambient que es mantindrà fresc.

Passeu molt bon dia!


MIGDIANIT

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Día a día" del miércoles 17 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 16 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del jueves 25 de marzo 2021

Programa "Día a día" del viernes 26 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 22 de marzo de 2020

Programa "Día a día" del lunes 15 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del miércoles 24 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 29 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 23 de marzo de 2021


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.