L'ORATGE AMB JORDI PAYÁ 23/03/2020: Setmana freda i plujosa


  23-03-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:656
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

Pot ser algú pense que raonar sobre l’oratge que anem a tindre siga una frivolitat amb la que està ‘caient’ però sóc dels que pense que mantenint totes les recomanacions que ens arriben des del Govern cal continuar fent més o meys la rutina que estem (o estavem) acostumats a fer perquè la salud mental també és important.

Crida l’atenció que després de setmanes o mesos amb oratge primaveral, en ocasions estivals, amb l’arribada del mes de març han arribat el fred i la pluja.

I així pinta bona part de la setmana que hui comencem amb el cel ben carregat i amb precipitacions que fins i tot podran ser més quantioses i generals que les registrades el cap de setmana.

Pluges del cap de setmana

Les precipitacions de hui seran generals i localment moderades. No descarte que la neu puga deixar-se vore a les muntanyes del nord per damunt del 1.200 metres.

Demà dimarts escamparà al nord a partir de mig matí. Es ce encaraà es mantindrà cobert però les pluges seran dèbils o deixarà de ploure. Al sud encara s’espera que ploga de forma general i que localment encara ho puga fer amb intensitat moderada.

Dimecres serà un dia gris, plujós i encara més fresc (fred en znes del nord i de l’interior on l’ambient serà completament hivernal). Sembla que les pluges seran més abundants i generals al nord, amb una cota de neu d’uns 1.000 metres.

Les primeres hores de dijous encara tindrem el cel ennuvolat i podrà caure alguna gota però a partir de migdia s’imposarà el sol i les recuperaran les temperatures lleugerament.

Passeu molt bon dia! Anim i paciència que ja queda menys!!
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Día a día" del miércoles 17 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 16 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del jueves 25 de marzo 2021

Programa "Día a día" del viernes 26 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 22 de marzo de 2020

Programa "Día a día" del lunes 15 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del miércoles 24 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 29 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 23 de marzo de 2021


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.