L'Oratge amb Jordi Payà - "Per a lo poc que plou pot ser ploga prou"07-09-2017   |  Visitas:196

Amb este refrany tratem de descriure l’oratge de hui: variabe, incert, insegur, ennuvolat, amb pluges, plugims i tronades de distribució molt irregular.

De fet els mapes marcaven ahir que els núvols creuarien la Comunitat de nord a sud, i este matí ens hem trobat amb el cel ras a la mitad nord del territori i amb pluges i trons al sud. I per a esta vesprada continuen donan possibilitat de precipitacions, però tot i que podrien arribar a ser generals no seran massa importants. Pense que allà on més ploga podran acumular-se entre 10 i 15 litres. Les temperatures patiran una sensible baixadaLa matinada de dijous a divendres escamparà ràpidament. Podran quedar núvols baixos que a primera hora del dia sovintejaran punts de la costa però acabarà lluint el sol per tot arreu i pujnat les temperatures.Dissabte arribarà una nova franja de núvols des del nord, però en esta ocasió vindrà amb vents i serà difícil que es registren pluges destacades. A nord bbufarà mestral i baixaran les temperatures, i al centre i al sud ponent fent pujar les temperatures fins vora els 35ºDiumenge s’imposarà el mestral i baixaran les temperatures. No obstant, encara arribarem als 30 graus a molts observatoris de la costa i del prelitoral.

Dilluns tornarem a notar el ponent i tornarà a fer un dia de molta calor especialment a la mitad sud de la Comunitat i a la costa.

Passeu molt bon dia!!Oratge de la Comunitat Valenciana, Migdia, 07/09/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 21 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito

L` Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 30/05/18

Programa “Què et contes” con el actor, Salvador Puche


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en