L'Oratge amb Jordi Payà - 06/03/20. Mestral i nou descens de les temperatures


  06-03-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:901
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

El vent també ens donarà ‘guerra’ hui perquè bufarà més fort i a més ho farà de mestral (nord-oest) provocant un nou descens de les temperatures. L’ambient quedarà fins a 5-6 graus més fresc que ahir. Les màximes amb dificultad arribaran als 20 graus a la costa i al nord quedaran per davall del 10 graus.

Al nord podrà ploure dèbilment i amb el descens tèrmic podrà nevar al voltant del 1.200 metres (puntualment podria baixar un poc més la cota de neu).

Les ratxes de vent més fortes es registran al nord on es superaran els 80 Km/h, i al centre i al sud s’esperen ràfagues de més de 50 km/h.

Demà dissabte encara haurem de tindre paciència amb el vent perquè bufarà fort fins a migdia o primera ora de la vesprada quan sense encalmar del tot anirà perdent força.

Durant les primeres hores del dia encara podrà ploure dèbilment i fins i tot caure algun floquet de neu al nord, però a poc a poc i a mesura que encalme el vent pensem que també s’imposarà el sol.


Diumenge el vent bufarà més fluix i tornarà a ponent afavorint una recuperació de les temperatures que pujaran de nou fins als 25 graus a la costa i tocaran els 20 per l’interior.


La setmana previa a la setmana gran de Falles i la de l’inici de la Magdalena tot indica que l’oratge vindrà marcat per l’estabilitat i per les altes temperatures ben bé fins dijous…per a més endavant no ens atrevim a dir res.

Passeu molt bon dia!

(MIG DIA)

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Día a día" del miércoles 17 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 16 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del jueves 25 de marzo 2021

Programa "Día a día" del viernes 26 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 22 de marzo de 2020

Programa "Día a día" del lunes 15 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del miércoles 24 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 29 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 23 de marzo de 2021


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.