L'Oratge amb Jordi Payà - 06/03/20. Mestral i nou descens de les temperatures


  06-03-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:741
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

El vent també ens donarà ‘guerra’ hui perquè bufarà més fort i a més ho farà de mestral (nord-oest) provocant un nou descens de les temperatures. L’ambient quedarà fins a 5-6 graus més fresc que ahir. Les màximes amb dificultad arribaran als 20 graus a la costa i al nord quedaran per davall del 10 graus.

Al nord podrà ploure dèbilment i amb el descens tèrmic podrà nevar al voltant del 1.200 metres (puntualment podria baixar un poc més la cota de neu).

Les ratxes de vent més fortes es registran al nord on es superaran els 80 Km/h, i al centre i al sud s’esperen ràfagues de més de 50 km/h.

Demà dissabte encara haurem de tindre paciència amb el vent perquè bufarà fort fins a migdia o primera ora de la vesprada quan sense encalmar del tot anirà perdent força.

Durant les primeres hores del dia encara podrà ploure dèbilment i fins i tot caure algun floquet de neu al nord, però a poc a poc i a mesura que encalme el vent pensem que també s’imposarà el sol.


Diumenge el vent bufarà més fluix i tornarà a ponent afavorint una recuperació de les temperatures que pujaran de nou fins als 25 graus a la costa i tocaran els 20 per l’interior.


La setmana previa a la setmana gran de Falles i la de l’inici de la Magdalena tot indica que l’oratge vindrà marcat per l’estabilitat i per les altes temperatures ben bé fins dijous…per a més endavant no ens atrevim a dir res.

Passeu molt bon dia!

(MIG DIA)

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Día a día Fresh" del viernes 7 de agosto de 2020

Programa "Día a día Fresh" del jueves 6 de agosto de 2020

Programa "Día a día Fresh" del miércoles 5 de agosto de 2020

Programa "Día a día Fresh" del lunes 3 de agosto de 2020

Programa "Día a día Fresh" del lunes 10 de agosto de 2020

Programa "Día a día Fresh" del viernes 31 de julio de 2020

Programa "Día a día Fresh" del miércoles 29 de julio de 2020

Programa "Día a día Fresh" del miércoles 15 de julio de 2020

Programa "Día a día Fresh" del jueves 16 de julio de 2020


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.