L'oratge amb Jordi Payà - 26/03/2020. Volem solet


  26-03-2020 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:770
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

Tot el món pensa que el confinament es portaria millor amb un poc més de sol i amb temperatures més altes però sembla que haurem de tindre un poc més de paciència amb les dos coses (amb el fet de no poder eixir de casa i amb el sol) perquè encara li costarà un poc d’escampar.

Hui no tindrem el cel tan tancat com els últims dies. El sol es deixarà vore de tant en tant i de forma tímida però tampoc descartem ruixats dèbils que per damunt dels 1.000-1.100 metres encara seran en forma de neu. L’ambient s’ha mantingut fred durant la nit i esperem que les màximes pugen lleugerament.Demà divendres ( en altra situació seria motiu d’alegria però ara quasi ens té igual el dia que és) encara cal esperar un oratge molt variable, insegur i fresc. Encara persistirà la possibilitat que es registren ruixat a la costa del centre i del sud de la Comunitat que a les muntanyes, per damunt dels 1.000 metres serien de neu. De vesprada remitirien les pluges i s’obririen clars.Cal seguir de prop l’evolució de les previsions però tot indica que dissabte i diumenge per fi vorem més el sol i pujaran les temperatures però els models tornen a donar una inestabilització de l’oratge per al començament d ela setmana que ve provocat per una borrasca que arribarà des de l’Atlàntic.Passeu bon dia, tingueu paciència i pense que ens queda un dia menys per eixi-nos d’esta.


(MIG DIA)
(NIT)

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Día a día" del miércoles 17 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 16 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del jueves 25 de marzo 2021

Programa "Día a día" del viernes 26 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 22 de marzo de 2020

Programa "Día a día" del lunes 15 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del miércoles 24 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del lunes 29 de marzo de 2021

Programa "Día a día" del martes 23 de marzo de 2021


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.