L'oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 08/06/2017. "Adéu a la primavera"08-06-2017   |  Visitas:187

Des del passat 1 de juny estem en l’estiu meteorològicament parlant tot i que nos serà fins el pròxim dia 21, a les 6 hores i 24 minuts, quan li donem la benvinguda de forma oficial.

El passat cap de setmana pot ser tinguerem les últimes ramassades d’una primavera que no ha sigut massa plujosa i que encara que no ha donat situacions de ponent, de les que disparen les temperatures a les nostres latituds, ha sigut i acabarà sent prou calorosa.

Ahir tinguerem un dia amb més humitat, més bascós, que dimarts, però a poc a poc el mercuri dels termòmetres ens recordarà la proximitat de la nova estació perquè hui tarnaran a pujar les temperatures diürnes.

Demà divendres començarem a estar pendents de l’oratge del cap de setmana amb un dia dominat pel sol i la calor. Les temperatures inicaran un ascens, tant en els seus valors mínims com màxims, que tindrà continuÏtat el cap de setmana.

De moment no es veuen canvis ni a mig ni a llarg termini. Com comentavem ahir anem directes cap al quaranta de maig.L´Oratge amb Jordi Payá, Nit, 08/06/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


L´Oratge amb Jordi Payá, Nit, 08/06/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “Què et contes” con la musicóloga Ruth Dura

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 29/06/18

Programa “Què et contes” con Silvia Tortosa, Profesora de Baile Africano.

Programa "Actitudes Positivas" con David Pla y Begoña Julia sobre TEDX (02/07/18)

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 05/07/18: No refrescarà ni a tirs

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 03/07/18: Calor contundent

Programa “Què et contes” con el Poeta Fernando Sánchez

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 02/07/18: Oratge tan avorrit com el joc d’Espanya

Programa La Jugada del día 10 de julio de 2018


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en