L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Mig dia 28/06/1728-06-2017   |  Visitas:173

No va entrar fins entrada la vesprada, fins a migdia va estar lluitant amb les brises, però el ponent falla poques voltes i ahir començarem a patir laprimera ponentada de l’estiu.

Fins primera hora de la vesprada vaig rebre molts comentaris al facebook, al twitter i algun que altre correu preguntant-me on estava la ponentada que haviem anunciat, (i vos assegure que m’haguera agradat equivocar-me) però un parell d’hores més tard tot el món parlava de la calor i del ponent (només els habitants de les poblacions de l’interior estaven d’acord amb esta situació meteorològica perquè per allà havien baixat les temperatures i la calor es suportava millor)

El ponent ens acompanyarà hui tot el dia i amb les mínimes que s’han registrat ell dia encara podria ser més calorós que el d’ahir. Cap a migdia augmentarà la nuvolositat i de vesprada fins i tot podria caure alguna gota al nord.


A última hora del dia i demà dijous el vent girarà a mestral i pense que tots agrairem el descens de les temperatures que provocarà, tant de les mínimes com de les màximes sobretot per l’interior.


Divendres encara podria baixar algun grauet la ttemperatures i fins i tot podria ploure dèbilment al nord com a conseqüència d’una franja de núvols que creuarà la Comunitat de nord a sud.


Dissabte el vent acabarà encalmant per complet i diumenge ens espera un dia d’estabilitat amb temperatures un poc més altes.
L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 28/06/17,mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.


L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, nit. 28/06/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 21 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito

L` Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 30/05/18

Programa “Què et contes” con el actor, Salvador Puche


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en