L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 30/06/2017 "La culpa no és del ponent"30-06-2017   |  Visitas:307

Des que comença l’estiu estem tenint temmperatures prou més altes del que seria normal per a l’inici de l’estiu, i l’arribada del ponent ja vaig comentar que no portaria res de bo, i així ha sigut…

Podrien debatre i parlar de responsabilitats. Sóc dels que pense que la millor forma de lluitar contra els incendis és una bona política i estratègia de prevenció, que em consta que està fent-se.

També és ben cert que la major part d’incendis forestals (més del 80%) són responsabilitat directa de l’acció humana, bé per negligència, bé per mala intenció. Mai són culpa de vent que el podem considerar part de la natura i que l’únic que fa es dificultar les tasques d’extinció i afavorir la seua propagació, però el ponent no és el culpable del foc.

Hui encara bufaran el ponent i el mestral durant bona part del dia. Més fort al nord i en qualsevol cas anirà encalmant i deixant pas a les brises al centre i al sud de la Comunitat a partir de migdia. De vesprada augmentarà la nuvolositat. Primer la nord i a poqueta nit al sud anunciant canvis per a demà dissabte.

El cap de setmana començarà amb oratge més variable, fresc i insegur, sobretot a la mitad sud de la Comunitat on cal esperar que el cel estiga més cobert, el vent bufe de llevant i de gregal i que ploga dèbilment.

Diumenge de matí encara quedaran núvols al sud i a la costa, però ràpidament acabarà imposant-se el sol i pujant les temperatures. L’oratge estable, assolellat i amb temperatures més altes tindrà continuïtat els primers dies d ela pròxima setmana.


migdia300617tevap from Intercomarcal TV on Vimeo.


L ´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 30/06/2107 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 21 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito

L` Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 30/05/18

Programa “Què et contes” con el actor, Salvador Puche


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en