L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, 29/11/201730-11-2017   |  Visitas:116

La sequera que ens acompanya els últims mesos fa que hui siga un d’eixos dies on ens conformarem amb regstres de precipitació no massa importants…ja signariem perquè el pliviometre que tenim en casa acabara marcant 10 o 15 litres.

Ahir de vesprada, més o menys com estava previst, començaren a registrar-se plugims dèbils i tot indica que hui els núvols seran més actius i productius i que podran acabar rgistrant-se quantitats més condidores.

Pense que fins a migdia les precipitacions més abundants es registraran per l’interior desplaçant-se a partir d’eixe moment cap al centre i sud de la Comunitat. De vesprada o a poqueta nit el mestral començarà a bufar al nord, on de seguida escamparà la nuvolositat.

A més de la pluja la neu podria cobrar protagonismes al nord on les muntanyes podran quedar enfarinades a altures superiors als 1.300 metres.El mestral i el fred trauran el protagonisme als núvols i a la pluja dijous. El dia serà ben fresc, ventós i amb molt bona visibilitat.Divendres un front de núvols creuarà la Comunitat de nord a sud deixant ruixats durant el matí al nord (amb una cota de neu de 700-800 metres), a migdia al centre i de vesprada al sud, on tot i deixar pluges molt dèbils podrien ser en forma de neu entre els 900 i els 1.000 metres.El cap de setmana continuaran baixant les temperatures i el vent que dissabte encara es deixarà sentir amb ratxes moderades diumenge quedarà prou més fluix, el que ens fa pensar que les gelades podrien ser generals i tocar punts pròxims a la costa.

Disfrutem de moment d’un dia gris i plujós (amb un poc de sort).L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 29/11/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.


L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Nit, 29/11/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "LA JUGADA" del martes 8 de mayo de 2018

Entrevista a Juan José Castelló Molina, Diputado de Deportes, en el programa "El Dato"

Programa "Día a día" del día 17 de mayo de 2018: El Ministerio concede la placa al mérito agrario a la Guardia Civil de Ibi

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Actitudes Positivas” con Jordi Morera: “Cómo nos puede ayudar la Grafología” 30/04/2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 14/05/2018: Poc que rascar

Programa “Día a día” del día 27 de abril de 2018: Onil prepara la Vespra al Día de la Entrada

Programa "Día a día" del día 8 de mayo de 2018: Fallece a los 70 años, Antonio fernández Valenzueka.

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en