L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Día 01/12/17: Un fred que pela01-12-2017   |  Visitas:426

Hui, dia 1 de desembre comença l’hivern meteorològic i ho farem amb temperatures de rigorós hivern.

La massa d’aire fred que ha entrat pel nord de la península va arribar a la Comunitat Valenciana ahir de vesprada acompanyada pel mestral que sempre accentua la sensació de fred.

A més tindrem el cel més ennuvolat. Un front, no massa actiu, ens creuarà de nord a sud deixant ruixats dèbils (segurament inapreciables) de matí a Castelló, a partir de migdia al centre i de vesprada al sud. Precipitacions que seran en forma de neu a cotes prou baixes. Llàstima que seran anecdòtiques.Demà dissabte, i en general tot el cap de setmana, el ferd serà intens. El mestral encara es deixarà sentir per tot arreu però sobretot al nord on tornarà a bufar amb força. A l’interior de Castelló de tant en tant podriem arribar a vore passar alguna volveta de neu (el que allà anomenen ‘arabogues’)A partir de dissabte a la nit i sobretot diumenge i dilluns el fred i les possibles gelades ens faran patir perquè en encalmar el vent les temperatures podrien baixar dels zero graus en zones pròximes a la costa. Pot ser les temperatures pujaran un poc de dia però baixaran durant la nit i matinada. Dimarts sembla que començarien a recuperar-se…Passeu molt bon dia, i tot i el fred disfruteu del cap de setmana.
L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Día 01/12/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, NIT 01/12/1017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "LA JUGADA" del martes 8 de mayo de 2018

Entrevista a Juan José Castelló Molina, Diputado de Deportes, en el programa "El Dato"

Programa "Día a día" del día 17 de mayo de 2018: El Ministerio concede la placa al mérito agrario a la Guardia Civil de Ibi

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Actitudes Positivas” con Jordi Morera: “Cómo nos puede ayudar la Grafología” 30/04/2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 14/05/2018: Poc que rascar

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Día a día” del día 27 de abril de 2018: Onil prepara la Vespra al Día de la Entrada

Programa "Día a día" del día 8 de mayo de 2018: Fallece a los 70 años, Antonio fernández Valenzueka.


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en