L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, NIT 02/11/2017 - Encara no s’anima03-11-2017   |  Visitas:124

Pense que ja he comentat en altre post recent que enguany portem vora un mes de retard en el comportament de l’oratge. Hem tingut una continuació de les condicions estivals durant els mesos de setembre i octubre, i sembla que ara anem a tindre el que no hem tingut i trobavem a faltar: un oratge més variable i insegur amb temperatures més propies de l’època.

Un amic sempre em diu que al fred i a la pluja no se’ls mengen les rates…M’agarda fer-li cas i pensar que té raó, però la veritat és que em preocupa, i molt, que el fred i la pluja tarden tant en arribar, sembla que cada any més.

Hui dijous reprenim la setmana amb un balanç de pluges molt pobre. Entre dimarts i dimecres van ser molt pocs els observatoris que van acumular més de 10 litres, i amb poques perspectives de canvi. A més, entre hui i demà podrien pujar un poc les temperaruresDemà dissabte l’oratge es mostrarà més variable i insegur. Arribaran núvols des de l’interior que deixaran pluges poc abundants i de distribució molt irregular, més probables a l’interior on també notarem més el descens de les temperatures. A última hora, o durant la matinada de dissabte a diumenge notarem com el vent gira a a mestral (nord-oest) i com les temperatures van baixant ccada hora que passe.


El mestral i la fresca ens acompanyaran diumenge i dilluns. El vent bufant amb força, sobretot al nord, i les temperatures ens recordaran que anem camí de l’hivern. Dimarts afluixarà el vent i pujaran les temperatures.
L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Nit 02/11/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá 24/05/2018: Cada dia un raig

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Hoy en nuestro programa El Dato contamos con la visita del Diputado Daniel Eduardo Geffner

Programa “Actitudes Positivas” con Dario Juan y Carol Robla sobre empresas con alma, 21/05/18

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en