Més vent i més fresc -L’Oratge amb Jordi Payà – Nit – 13/11/1714-11-2017   |  Visitas:103

Una setmana més tard encara hem se suportar el vent de mestral que des de fa més d’una setmana bufa a la Comunitat Valenciana i especialment fort al nord on en les últimes hores ha tornat a bufar per damunt dels 80 quilòmetres per hora.

Ahir de vesprada tornava a deixar-se sentir a bona part de la Comunitat, i serà l’encarregat de portar una massa d’aire més freda que farà baixar es temperatures durant el dia de hui (si no ens constipem serà miracle). No farà fred però els termòmetres quedaran tres o quatre graus més baixos que el cap de setmana.

Atenció al vent perquè al nord bufarà tot el dia amb ratxes fortes o molt fortes. Al centre i al sud anirà perdent força conforme passen les hores.Demà dimarts el dia començarà ben fresc i ventós. Gelarà en punts del nord i de l’interior, sobretot on el vent quede més fluix. De vesprada el vent quedarà restringit al nord, on també anirà acomiadant-se cap a última hora del diaSemba que dimecres per fi deixarà de bufar el vent però les notícies que hem de contar-vos no són massa bones perquè tornarem a tindre una situació meteorològica dominada per l’anticicló i l’estabilitat. I això ens fa témer que el mes de novembre podria acabar més ‘sec que la moixama’, i no estem per a bromes…necessitem l’aigua ja!!Tingueu bon inici de setmana!L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 13/11/2017, NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

L´Oratge amb Jordi Payá 24/05/2018: Cada dia un raig

LA JUGADA- Martes 5 de junio de 2018

Programa "A golpe de pedal" del 14 de junio de 2018

Programa "Actitudes Positivas" con Mª Gracia Millá Romero

Programa “Què et contes” en una tertulia con artistas gráficos

Programa “Què et contes” con el escritor José Payá

Programa “El Dato” con Fernando Sepulcre, Diputado Provincial no Adscrito

Programa "A golpe de pedal" del 21 de junio de 2018

L` Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 30/05/18


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en