Oratge més tranquil a l’espera de canvis per al cap de setmana


  16-09-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:793
LOratge

TV INTERCOMARCAL

Este cap de setmana encara hem tingut manifestacions de la gota freda al centre i sud de la Península en forma de tronades que que localment han descarregat amb forta intensitat i han provocat importants avingudes d’aigua.

A la Comunitat Valenciana hem pogut fer balanç dels registres de la gota freada que entre l’11 i el 15 de setembre ha deixat bona cosa de pluges i ha donat molts problemes al sud de València, en punts del nord d’Alacant i sobretot a l’extrem sud d’Alacant, on en poques hores, en apenes un dia ha caigut el doble d’aigua de la que habitualment cau en tot un any.

Comencem la setmana mb el cel carregat en putns de la costa on podria arribar a caure algun ruixat fins a mig matí. No tardarà en imposar-se el sol per tot arreu però no podem perdre de vista els núvols que esta vesprada creixeran a les muntanyes del nord on localment podria ploure i fins i tot tronar.

Demà dimarts tret d’alguns núvols que es voran de matí a la costa i de vesprada a les muntanyes de l’interior esperem un dia assolellat i amb temperatures més altes.

Dimecres i dijous l’oratge serà un poc més calorós però també més inestable amb ruixats i tronades que afectaran preferentment el inord i l’interior de la Comunitat. I cal seguir de prop les previsions perquè divendres podriem parlar de pluges més generals (res a vore amb les que hem deixat enrere).


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Hoy en "el Dato" hablamos con Francisco Javier Sendra Mengual, diputado responsable de Emergencia

Programa "Qué et contes?" con Franciso Javier Rodenas, escritor villenense

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 16/10/2019: Tornen a pujar les temperatures

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/10/2019

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2019: Cal tindre prudència i trellat a l’hora de fer les previsions

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 17/10/2019: Que farà a partir de diumenge?

Programa "El Dato" con José Antonio Martínez, Diputado autonómico de Ciudadanos

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 21/10/2019: Vigilant la DANA

L’Oratge amb Jordi Payà - La DANA ja és història. 24/10/2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.