Primeres pluges de setembre


  03-09-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:671
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL


Tot i que ahir va ser un dia prou calorós tinguerem les primeres precipitacions de setembre que al nord de Castelló deixaren registres de més de 30 litres.

La nit i matinada també han sigut ‘mogudes’ amb precipitacions que localment han vingut acompanyades de trons a la mitad nord de la Comunitat.Els núvols ens acompanyen des de primera hora del dia i tot i que les temperatures nocturnes no han patit grans canvis les màximes quedaran prou més curtes que les d’ahir.

Cal esperar precipitacions que en punts del centre de la Comunitat podran tindre certa intensitat i ser en forma de tempesta. Avançaran de nord a sud. De vesprada la tendència serà a imposar-se el sol però encara quedarà algun ruixat i pot ser alguna tronada residual.Demà dimarts a primera hora encara quedaran núvols a la costa on podrà caure alguna gota. El sol serà qui predomine a la major part del territori tot i que de vesprada podria creixer algun núvol amb certa energia al nord de València i al prelitoral del nord d’Alacant. Les temperatures pujaran al centre del dia.Dimecres farà sol i un poc més de calor. De vesprada es foamaran núvols d’evolució en punts de muntanya.

Dijous l’ambient quedarà més fresc i divendres els núvols seran més abunants al sud de la Comunitat on podria escapar-se alguna gota.Comencem el mes de setmebre amb més núvols, ambient més fresc i amb precipitacions…però tot indica que no tindran masa continuïtat
MIG DIA:

NIT:Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "El Dato" con José Antonio Martínez, Diputado autonómico de Ciudadanos

L’Oratge amb Jordi Payà - El cap de setmana només canviarà l’hora 24/10/2019

L’Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 28/10/19. Octubre acabarà sense pluja i amb temperatures altes

RESULTADOS de las Elecciones generales 2019

L’Oratge amb Jordi Payà 29/10/19. Per Tots Sants mànega curta o abric ben llarg

L’Oratge amb Jordi Payà – 30/10/19. Demà arriba el ponent

L’Oratge amb Jordi Payà – 31/10/19: Adéu a l’octubre amb pas de núvols, ponent i temperatures altes

L´Oratge de la Comunitat Valenciana amb Jordi Payá : Comencem la setmana amb temperatures altes

Galipienso presenta sus novedades en Expofiesta 2019


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.