Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/201729-09-2017   |  Visitas:244

Hui és Sant Miquel, i ens agradaria comentar que després d’uns dies de pluja i fresca arriba l’estiuet de Sant Miquel, però enguany no hem tingut notícies de la tardor perquè tret d’algna pluja moderada però també molt localitzada tenim per davant condicions meteorològiques de calma , d’estabilitat i temperatures prou altes.

De fet hui esperem que el dia siga més assolellat que el d’ahir i que les temperatures es mantinguen tan altes com les d’ahir o que pugen lleugerament.Pot ser demà dissabte tinguem algun canvis en forma de tronades vespertines que en qualsevol cas només afectaran el nord i l’interior i que puntualment podrien deixar algun ruixats en les ploblacions del centre i litoral de Castelló. Però les temperatures quedaran de nou prou altes i fins i tot podran pujar al sud on el vent bufarà de llebeig.Diumenge amb més núvols baixaran les temperatures i encara que podrem tindre ruixats de matí al sud i tronades de vesprada al nord no podem parlar de canvis importants.A més, dilluns i dimarts els mapes tornes a marcar oratge estable i ascens de les temperatures.

Continuem sense notícies de la tardor, esperem que no tarde en donar-les…No volem crear false espectatives però els mapes són prou interessants a partir de dimecres.

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 29/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “Què et contes” con la musicóloga Ruth Dura

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 29/06/18

Programa “Què et contes” con Silvia Tortosa, Profesora de Baile Africano.

Programa "Actitudes Positivas" con David Pla y Begoña Julia sobre TEDX (02/07/18)

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 05/07/18: No refrescarà ni a tirs

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 03/07/18: Calor contundent

Programa “Què et contes” con el Poeta Fernando Sánchez

L`Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 02/07/18: Oratge tan avorrit com el joc d’Espanya

Programa La Jugada del día 10 de julio de 2018


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en