Tronades vespertines


  17-09-2019 | TV INTERCOMARCAL   |  Visitas:727
L´Oratge

TV INTERCOMARCAL

Els núvols no acaben d’escampar al cent per cent. Ahir tinguerem més sol i temperatures més altes però encara tinguerem algunes precipitacions (de mati al sud i de vesprada en forma de tronades al nord).

Hui vorem més el sol que ahir i al cenre del dia farà un poc més de calor, la qual cosa afavorirà la formació i creixement de núvols de tronada al nord i per l’interior. Més freqüents i probables quan més al nord però no es descarta que apareguen també a l’interior de València. Fins i tot algun model apunta que poden tocar punts del centre de Comunitat i esporàdicament també la costa.

Demà dimecres també haurem d’esperar al migdia per vore créixer nuvolades a les muntanyes del nord. El matí serà assolellat i el migdia calorós, amb màximes que quedaran prop dels 30 graus a la major part d’observatoris. Només al nord i per l’interir qeudaran al voltant dels 25.

Dijous les tronades seran més generals i podran avançar més cap a l’est tocant el centre i localment punts de la costa. Es disiparan durant la matinada de dijous a divendres, i encara que divendres podrem vore el sol la major part de dia a última hora de la vesprada o a poqueta nit els núvols deixaran el cel cobert registran-se les primeres pluges de cara a la nit.

Tot indica que el cap de setmana el passarem entre núvols. Dissabte serà un dia gris, ennuvolat i amb precipitacions prou generals. Les previsions donen un diumenge amb núvols abundanst a primera hora però amb més sol de cara a la vesprada.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa "Qué et contes?" con Franciso Javier Rodenas, escritor villenense

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2019: Cal tindre prudència i trellat a l’hora de fer les previsions

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 17/10/2019: Que farà a partir de diumenge?

Programa "El Dato" con José Antonio Martínez, Diputado autonómico de Ciudadanos

L´ORATGE amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 21/10/2019: Vigilant la DANA

L’Oratge amb Jordi Payà - La DANA ja és història. 24/10/2019

L’Oratge amb Jordi Payà - Migdia - 23/10/19

L’Oratge amb Jordi Payà - El cap de setmana només canviarà l’hora 24/10/2019

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 22/10/2019 Nou episodi de pluges importants


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.