La Biblioteca de la Universitat dAlacant posa a disposici el seu servei en lnia des de casa


  26-03-2020 | UA   |  Visitas:94
Actualitat

UALoferta en obert inclou multitud de serveis per a tota mena de pblic

Per a qualsevol consulta, el personal de la BUA treballa aquests dies des de casa


Alacant. 24 de mar de 2020

La Biblioteca de la Universitat dAlacant posa a la disposici dels usuaris tota una srie de serveis, disponibles en lnia. Durant la suspensi de lactivitat presencial a la Universitat a causa del brot de coronavirus, i ats que la Biblioteca estar tancada al pblic, la UA ofereix diversos serveis daccs no presencial. Tots aquests estan arreplegats en la pgina web, com tamb els contactes dels diferents serveis i biblioteques. Aquest servei forma part del Pla de Continutat de lactivitat per a la continutat docent no presencial i la continutat de lactivitat administrativa.

Els serveis, en concret, sn els segents: accs als recursos electrnics des de casa; formaci en lnia; serveis dinformaci i referncia; prstec interbibliotecari; Repositori de la Universitat dAlacant (RUA); Centre de Documentaci Europea (CDE); suport al personal investigador; recursos oferits pels editors; i recursos electrnics generals gratuts.

Diriament sactualitzen les ofertes que la Biblioteca rep de les editorials i els provedors dinformaci daccs gratut. Qualsevol servei nou que puga oferir-se, sinclour en aquesta mateixa pgina.

Daltra banda, sobre els llibres que estaven prestats abans del tancament de les biblioteques de la UA, sinforma que no es podran retornar fins a la data dobertura. Si b el sistema informtic no ha perms canviar la data de devoluci, situaci que ha generat reclamacions i produeix penalitzacions per retard de manera automtica, des de la UA es comunica que es prendran les mesures necessries per a eliminar les penalitzacions en la devoluci dels llibres prestats quan les biblioteques tornen a obrir.

Multitud de serveis a labast des de casa

La BUA compta amb una important collecci de bibliografia en format electrnic. Per a poder accedir des de casa a consultar-la teniu tota la informaci en la pgina web.

En la pgina web de la BUA, daccs lliure, sofereix una mplia gamma de cursos de formaci, i tamb de materials dautoaprenentatge, recursos dinformaci i materials de suport per als diferents programes de doctorat, materials i recursos per a lelaboraci dels treballs de final de grau i per a lelaboraci de cites i referncies bibliogrfiques, Cursos CID (Competncies en Informaci Digital), i accs als gestors de referncies bibliogrfiques Refworks i Mendeley.

El prstec interbibliotecari se podr mantenir amb aquelles biblioteques que puguen atendre les peticions mitjanant teletreball.

El Repositori de la Universitat dAlacant continua amb els seus serveis amb normalitat.

El Centre de Documentaci Europea continua oferint el seu servei en lnia dinformaci bibliogrfica i resoluci de consultes sobre la UE.

Tamb es mant el suport al personal investigador a travs del compte de correu electrnic.

Diferents editors i portals de llibres electrnics estan oferint a la Biblioteca de la UA laccs a part, o a la totalitat, dels fons, per la qual cosa s que s possible disposar daquests recursos.

A ms, el personal de la BUA est treballant des de casa. Per a qualsevol consulta podeu contactar-hi a travs de correu electrnic, bstia de consultes, queixes i suggeriments o xarxes socials.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universitat d'Alacant i la Generalitat s'alien per a estudiar l's de les tecnologies com a motor d'inclusi social

El Programa d'Acci Tutorial de la Universitat d'Alacant es refora per a assessorar l'alumnat

La UA llana la seua oferta de Tallers Culturals per al primer quadrimestre del curs

El Congrs Nacional Inundacions arranca dijous a Oriola amb la direcci cientfica de la Universitat d'Alacant

Puesta de largo de los Premios Nuevas Ideas Empresariales de Fundeun en su XXVI Edicin

La UA presenta la nova collecci bibliogrfica "Territori UA"

La revista Zephyrus publica el primer article cientfic sobre el mausoleu de Iunia Rufina i la inscripci amb lletres de bronze trobades a Baelo Claudia (Cadis) per la UA

La UA inaugura l'exposici 'Arquitectura i paisatge: mirades al Territori' a l'Estaci Cientfica Font Roja Natura

La Universitat d'Alacant imparteix 27 cursos de formaci en competncies digitals per al professorat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.