Altres dos msters de l'Escola Politcnica Superior d'Universitat d'Alacant reben Segells Internacionals de Qualitat EUR-ACE


  18-07-2019 | UA   |  Visitas:97
Actualitat

UAAlacant. Dijous, 18 de juliol de 2019

La Universitat dAlacant ha rebut dues distincions ms a la qualitat en les seues titulacions. En concret, el Segell Internacional de Qualitat EUR-ACE en dos msters oficials impartits a lEscola Politcnica Superior de la Universitat dAlacant: el mster universitari en Enginyeria de Camins, Canals i Ports i el mster universitari en Enginyeria de Telecomunicaci.

El segell EUR-ACE es gestiona des de lEuropean Network for the Accreditation of Engineering Education (ENAEE), conjuntament amb lAgncia Nacional dAvaluaci de la Qualitat i lAcreditaci (ANECA) i lInstitut de lEnginyeria dEspanya (IIE). Est internacionalment reconegut, i facilita tant la mobilitat acadmica com la professional en permetre identificar programes acadmics denginyeria de la ms alta qualitat a Europa i ms enll de les seues fronteres.

Quan una titulaci t reconegut un segell internacional daquest tipus, significa que els tres organismes coincideixen que acompleix els ms alts estndards de qualitat establits a nivell europeu, i que les competncies adquirides i els resultats daprenentatge aconseguits pel seu alumnat satisfan les exigncies de les institucions acadmiques i professionals vinculades a aquest mbit.

El vicerector de Qualitat i Innovaci Educativa, Francisco Torres, ha destacat que amb aquests dos segells, ascendeixen a set el nombre de titulacions de la Universitat dAlacant que ja tenen reconegut un Segell Internacional de Qualitat, b en el camp de les enginyeries (segell EUR-ACE), o b en lmbit de les cincies informtiques (segell EURO-INFO), que sn els dos segells que hi ha fins ara en el programa SIC dANECA.

A ms, segons ha afegit, la Universitat dAlacant est a lespera de poder aconseguir el reconeixement de dos segells ms daquest tipus, i opta a la concessi dun de semblant, lEUROBACHELOR, per al grau en Qumica, amb la qual cosa el nombre de ttols reconeguts amb aquest tipus de guardons podria ascendir a una desena.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universitat d'Alacant atorgar el premi IgUAltat 2020 a Mara Teresa Fernndez de la Vega a proposta del Consell Social

La UA presenta la nova programaci cultural marcada per la producci prpia i el seu carcter formatiu

Ahir, la Universitat d'Alacant va presentar el llibre commemoratiu "20 anys MUA"

La UA promou l's del vehicle compartit en els desplaaments a la universitat

El equipo universitario de la triple disciplina atltica fue presentado el viernes en la Villa Universitaria

Costa Blanca apuesta en FITUR por reforzar el turismo idiomtico como estrategia de desestacionalizacin

La Seu Ciutat d'Alacant dedica un cicle a Gastronomia, Vi i Cinema

La Universitat d'Alacant suma dos nous Segells Internacionals de Qualitat i ja t aquest reconeixement en nou titulacions

La Universitat d'Alacant posa en marxa InteractUA, la nova plataforma de promoci artstica per a l'alumnat de la UA


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.