El catedràtic de la UA, Juan José Díez, serà nomenat doctor honoris causa per la Pontifícia Universitat Catòlica de Perú.


  01-08-2019 | UA   |  Visitas:70
Actualitat

UA

El catedràtic de Dret Administratiu i professor del Departament d’Estudis Jurídics de l’Estat de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant, Juan José Díez Sánchez, serà investit doctor honoris causa per la Pontificia Universidad Católica del Perú el mes de setembre després de l’aprovació del seu nomenament per part del Consell Universitari el 24 de juliol.

L’acord de l’organisme universitari reconeix en el catedràtic de la UA «un acadèmic que ha consagrat la seua vida a l’activitat docent, d’investigació i de gestió administrativa en la Universitat d’Alacant, raó per la qual constitueix un referent per als qui, com a part d’una comunitat universitària, treballen en la formació de l’alumnat, en la generació de coneixement i en la construcció d’un espai al servei de la comunitat».

Juan José Díez compta amb una àmplia trajectòria docent, investigadora i de gestió universitària en la qual destaca la seua etapa al capdavant de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant com a degà entre 1999 i 2003 o com a director de l’Escola de Relacions Laborals d’Elda i director del Departament d’Estudis Jurídics de l’Estat en dues etapes.

En el camp de la docència compta amb sis quinquennis i trenta-vuit treballs de fi de grau o màster dirigits, mentre que, com a investigador, destaquen els seus sis sexennis d’investigació, quinze tesis doctorals dirigides, un total de cinc llibres publicats i la participació en més de vint-i-dos projectes d’investigació només els últims cinc anys entre molts altres mèrits acumulats.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Els millors del "seven" es donen cita en el XXII Torneig Rugbi Platja Universitat d'Alacant

La UA és pionera a l'hora de facilitar la mobilitat de persones amb discapacitat

Natalia Millán serà la protagonista de l´estrena de "Clitemnestra" en el Festival de Teatre Clàssic de l´Alcúdia-UA

El catedràtic de la UA, Juan José Díez, serà nomenat doctor honoris causa per la Pontifícia Universitat Catòlica de Perú.

Uns 200 investigadors internacionals es reuneixen en la UA en la XVIII Conferència Internacional de la Teoria del Funcional de la Densitat

La UA se convierte en la primera universidad en implementar la tecnología Navilens para facilitar la movilidad de personas con discapacidad

La Universitat d'Alacant mantindrà el nom de Baena Tocón en el seu repositori

La Universitat d'Alacant presenta a Islàndia el pla formatiu per al disseny de rutes actives saludables per persones grans

La UA impartirà el pròxim curs el títol d'Expert en Subtitulació


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.