El màster universitari en Gestió Pesquera Sostenible de la UA se situa entre els millors del país en la categoria de gestió ambiental del rànquing d''El Mundo'


  12-07-2019 | UA
Educació

UAAlacant. Divendres, 12 de juliol de 2019

El màster universitari en Gestió Pesquera Sostenible de la Universitat d’Alacant se situa entre els millors d’Espanya en la categoria de gestió ambiental, segons el rànquing d’El Mundo sobre aquests estudis de postgrau, concretament és el cinquè del país en aquesta categoria del rànquing, que destaca que ha sigut reconegut per la Comissió General de Pesca del Mediterrani com a màster per a la formació d’especialistes en gestió pesquera.

Aquest màster forneix a l’alumnat una especialització d’alt nivell en gestió de l’activitat pesquera amb capacitat per a assumir tant responsabilitats tècniques en l’àmbit del sector com per a desenvolupar investigació científica d’alt nivell. A més de la Facultat de Ciències d’Universitat d’Alacant, també l’organitzen l’Institut Agronòmic Mediterrani de Saragossa (IAMZ), del Centre Internacional d’Alts Estudis Agronòmics Mediterranis (CIHEAM), en col·laboració amb la Secretaria General de Pesca del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i el suport tècnic de la Comissió General de Pesca per al Mediterrani i de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO).

Aquest postgrau, de dos anys de duració, consisteix en una anàlisi del sistema pesquer, els seus mecanismes d’explotació, comercialització i gestió, i posa l’èmfasi en la perspectiva de l’avaluació de recursos i la interpretació econòmica del problema pesquer al Mediterrani, una zona en la qual, per la diversitat d’espècies i de flotes i per la dispersió de la propietat dels vaixells, s’imposa una gestió basada en el control de l’esforç. També aporta una visió multidisciplinària de la gestió pesquera des de la perspectiva de ciències com la biologia, l’economia, el dret i la sociologia.

Aquests estudis procuren adquisició d’experiència en la utilització de noves tècniques i mètodes que permeten desenvolupar una gestió de pesqueres més eficaç i adaptada als condicionants socials i mediambientals.

Igualment, el màster proporciona un grau d’especialització que habilita per a desenvolupar investigació científica d’alt nivell tant en centres públics com privats a causa de la formació multidisciplinària.

S’imparteix a temps complet en dos anys acadèmics i es desenvolupa una edició nova cada dos anys. La vuitena edició s’estendrà de l’octubre de 2019 al juny de 2021 i la novena edició d’octubre de 2021 a juny de 2023.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Exposición 'Alicante y su tren' en el MUA

Un sistema d'intel·ligència artificial guiarà als alumnes en el procés de matriculació en la Universitat d'Alacant

Les Aules de Teatre i Dansa de la UA porten les seues estrenes anuals al Teatre Arniches

Francisco Poveda presenta el seu llibre 'Un atractivo refugio' en la Seu Ciutat d'Alacant

La UA i el Museu Comercial d'Alacant exposen "Quaranta visions i versions d'Alacant i província"

Els premis extraordinaris "Capitania General de València" reconeixen els millors expedients acadèmics de tres alumnes de la Universitat d'Alacant

Una apassionada per la innovació i la creativitat, així és l'estudiant de Magisteri que representarà la UA en l'Imagine Silicon Valley 2019

Resultats globals per centres i per universitat UA: Estadístiques PAU Juny de 2019

Los Cursos de Verano Rafael Altamira de la UA imparten 10 cursos en su tercera semana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.