El MUA convoca la segona edici de la Convocatria Biennal d'Arts Visuals Pluri-Identitats


  11-01-2021 | UA   |  Visitas:409
Cultura

UA

Per primera vegada, la convocatria inclou tres premis en metllic

El termini de presentaci de propostes sobrir el prxim dijous 14 de gener

Alacant. Dilluns, 11 de gener de 2021

El Museu de la Universitat dAlacant (MUA) comena lany amb el llanament duna nova convocatria, la segona edici de la Convocatria Biennal dArts Visuals Pluri-identitats. Aquesta iniciativa t com a objectiu oferir un espai per a les creacions artstiques contempornies que donen visibilitat a tota mena dexpressions didentitat, gnere i sexe, i que ajuden a construir una societat plural, oberta i respectuosa. Els organitzadors afirmen que es tracta dapostar per propostes artstiques multidisciplinries que qestionen, desafien, superen i derroquen els lmits en la construcci de les identitats i els gneres.

El termini de recepci de les propostes sobrir el prxim dijous 14 de gener i finalitzar el 14 de febrer de 2021, tots dos inclusivament.

Les bases preveuen, per primera vegada, la concessi de tres premis amb dotaci econmica: Un primer premi dotat amb 1.000 bruts i dos accssit de 500 bruts cadascun.

Una comissi formada per personal tcnic del MUA i per professionals de lmbit artstic i acadmic far la selecci de propostes. La composici de la comissi, i tamb la resoluci de les peces seleccionades, es publicar a la fi del mes de febrer del 2021 en la web del Servei de Cultura i la del MUA.

Les obres seleccionades per la comissi formaran part duna exposici collectiva que podr veures al MUA entre els mesos de mar i maig del 2021.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Para no dejar a nadie atrs. Vivir, convivir y sobrevivir, juntos, en la pandemia

Abierta la matrcula para los Talleres de Lenguas y Culturas de la UA

Dos assajos del catedrtic de la UA Josep Bernabeu parteixen de la sindmia per a explicar causes i conseqncies de la COVID-19

Hablamos con Antonio Martnez, miembro del grupo de trabajo de la Asociacin Espaola de Geografa

Las universidades pblicas valencianas acuerdan con la Generalitat la mnima presencialidad en el inicio de la docencia del segundo semestre

La virloga Margarita del Val, protagonista de la taula redona 'Cincia en femen' de la UA

Investigadores de la UA publiquen un article sobre un nou material 2D amb una mplia resposta fotoelctrica

Dona i cincia. Parlem amb M. ngels Francs, professora i investigadora de Filologia Catalana a la Universitat dAlacant

La Universitat d'Alacant elabora una metodologia per a avaluar danys provocats per masclets en construccions


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.