El Programa d'Acci Tutorial de la Universitat d'Alacant es refora per a assessorar l'alumnat


  01-09-2020 | UA   |  Visitas:469
Cultura

UA

Comenar a estudiar en una universitat s un cam llarg que ofereix una infinitat de possibilitats a lalumnat que est construint el seu futur en qu han de conixer totes les seues opcions i prendre decisions crucials per a establir el seu itinerari formatiu ms enll de lelecci duns estudis o altres. El Programa dAcci Tutorial (PAT) s una acci educativa que organitza i desenvolupa lInstitut de Cincies de lEducaci (ICE) que pretn acompanyar i assessorar lalumnat de la UA al comenament i al llarg de tota la carrera universitria daquest i, especialment, en els moments clau daccs a la UA, procs de permanncia, i finalitzaci i afrontament del futur professional.

Lalumnat, dacord amb la seua matrcula, s assignat a un tutor o tutora PAT del seu centre, que establir contacte al principi de curs i li notificar les diverses activitats temtiques i accions tutorials organitzades que puguen ser del seu inters. Es tracta dactivitats relacionades amb el funcionament de la Universitat dAlacant, recursos que t a la seua disposici, i similars, com tamb altres temes vinculats als seus estudis universitaris. A ms, lalumnat pot contactar amb la seua tutora o tutor quan necessite orientaci individual relativa a qestions personals acadmiques com programes de mobilitat (PAT-Mobilitat), triar assignatures optatives o itineraris formatius, tcniques destudi i organitzaci del temps, sollicitud dadaptacions curriculars, etc.

Lequip tutorial del programa de la Universitat dAlacant est format per personal docent i investigador de la UA que sollicita la inclusi en el programa a travs duna convocatria pblica i s seleccionat per a les tasques dorientaci i acompanyament de lalumnat sobre la base del coneixement i lexperincia que t en aquests temes. A ms, hi ha la figura de lalumnat mentor PAT, per a establir una acci tutorial entre iguals, la proximitat en edat i les caracterstiques dels quals permet una relaci de confiana molt til per a lalumnat de nou ingrs.

Per al curs 2020/2021 el Programa dAcci Tutorial incorpora noves funcionalitats amb lobjectiu de millorar les possibilitats de comunicaci entre tutors i estudiants. Per a aix shan reforat les opcions de comunicaci virtuals i shan creat aules virtuals en el si de la PAT. Digual manera i com cada any, el disseny del PAT de cada Centre continua innovant per a plantejar activitats temtiques del mxim inters per a lalumnat de les seues titulacions.

El PAT depn del Vicerectorat de Qualitat i Innovaci Educativa (Programa Institucional Innovaci, Investigaci, Internacionalitzaci i Collaboraci en Educaci (ICE), 2016-2020, de lInstitut de Cincies de lEducaci de la Universitat dAlacant), es coordina des de lICE, i compta amb una coordinaci en cada Facultat o Escola de la UA, per a adaptar-se a les necessitats i les caracterstiques de lalumnat de cada titulaci. Per a lalumnat que sintegra en accions de mobilitat hi ha a ms el programa PAT-mobilitat, amb tutores i tutors especialitzats en temes de mobilitat nacional i internacional.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universitat d'Alacant i la Generalitat s'alien per a estudiar l's de les tecnologies com a motor d'inclusi social

El Programa d'Acci Tutorial de la Universitat d'Alacant es refora per a assessorar l'alumnat

La UA llana la seua oferta de Tallers Culturals per al primer quadrimestre del curs

El Congrs Nacional Inundacions arranca dijous a Oriola amb la direcci cientfica de la Universitat d'Alacant

Puesta de largo de los Premios Nuevas Ideas Empresariales de Fundeun en su XXVI Edicin

La UA presenta la nova collecci bibliogrfica "Territori UA"

La revista Zephyrus publica el primer article cientfic sobre el mausoleu de Iunia Rufina i la inscripci amb lletres de bronze trobades a Baelo Claudia (Cadis) per la UA

La UA inaugura l'exposici 'Arquitectura i paisatge: mirades al Territori' a l'Estaci Cientfica Font Roja Natura

La Universitat d'Alacant imparteix 27 cursos de formaci en competncies digitals per al professorat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.