El teatre participatiu arriba al Paranimf amb "I tornarem a sopar al carrer"12-02-2018   |  Visitas:75

L’obra està coproduïda per Las Naves, l’Ajuntament de València i l’Institut Valencià de Cultura, amb la participació d’actors professionals, veïns i col·lectius del Cabanyal de València

Alacant. Dilluns, 12 de febrer de 2018
El tradicional barri valencià del Cabanyal i la seua gent protagonitzen la nova proposta teatral de la UA amb l’obra I tornarem a sopar al carrer, que es podrà veure al Paranimf dimecres que ve, 14 de febrer, a les 20 hores.

Dirigida per Begoña Tena i Isabel Caballer, aquest projecte de teatre participatiu involucra actors professionals, veïns i col·lectius del Cabanyal, i és una coproducció de Las Naves, l’Ajuntament de València i l’Institut Valencià de Cultura. Aquesta obra teatral reivindica els bons costums «típics de poble» que es troben en perill d’extinció. Els creadors de l’argument es plantegen qüestions com «què se n’ha fet del vell costum de traure les cadires al carrer davant del creixement de les ciutats?» L’obra es representarà en valencià i naix de les converses mantingudes amb veïnes i veïns del Cabanyal, converses aplegades en llibres i audiovisuals al llarg dels últims anys. Alguns dels habitants del Cabanyal ara pugen també a l’escenari per a explicar els seus sentiments, vivències i històries del passat i del present del barri, i, al costat d’ells, actuaran actors professionals com Pau Gregori i Verónica Andrés.

Les entrades, a un preu de 5 euros, ja estan disponibles a la Llibreria Compàs del Campus; en veu.ua.es/entrades (en línia), i una hora abans de la representació, al Paranimf.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universidad de Alicante y Hawkers sellan un acuerdo de colaboración

César Bona participa en las VII Jornadas de Sociología de la Educación de la Universidad de Alicante

Nace la Cátedra Germán Bernácer con la vocación de contribuir al desarrollo económico y social del territorio

El rector de la UA y el obispo de Orihuela-Alicante apuestan por una "cultura creciente de encuentros"

La Universidad de Alicante estrena Aula Universitaria en Castalla

La Universitat d'Alacant lliura la recaptació del concert solidari de l'OFUA a Proyecto Hombre

¿Sabes qué día se celebra el Día del Libro?

La Universitat d'Alacant planteja un canvi en la metodologia docent basat en la robòtica educativa

La persona i el maltractament animal protagonitzen la divuitena edició de la Mostra d'Humor Social de la UA


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en