Estudiants d’Infermeria de la UA guanyen el concurs internacional Video Contest Jihlava-Alacant 2017

31-03-2017   |  Visitas:259

Es tracta d’una competició de vídeos didàctics en què els participants ensenyen, al públic general, com fer alguna tècnica relacionada amb la seua futura professió


Alacant. Dimarts, 28 de març de 2017

El vídeo “CPR Manouver”, presentat per estudiants de 2n d’Infermeria de la Universitat d’Alacant, ha guanyat el primer premi del concurs internacional Video Contest Jihlava-Alacant 2017. Entre les 37 propostes presentades, la maniobra de reanimació cardiopulmonar dels estudiants de la UA Antonio García, Adrián Marco, Úrsula Martínez i Begoña Vañó, ha aconseguit més de 740 “m’agrada” i ha arribat a 22.156 persones a través de la votació oberta en una xarxa social.

Aquest concurs internacional, convocat per la Universitat d’Alacant i l’IES Leonardo da Vinci d’Alacant i, des de Jihlava (República Txeca), el centre de FP d’àmbit social “Soukromá Vyšší Odborná Škola Sociální” i la universitat politècnica “Vysoká škola polytechnická Jihlava”, se centra en vídeos didàctics en què els participants han d’ensenyar –a població general sense coneixements previs sobre el tema– com fer alguna tècnica relacionada amb la seua professió.

Les propostes, gravades amb un mòbil en format horitzontal i una durada màxima de dos minuts, havien de presentar-se sense text parlat, únicament emoticones, números o qualsevol altre caràcter en “llenguatge internacional” o textos breus en anglès.

El segon classificat en aquesta II edició de Video Contest Jihlava-Alacant 2017 que ha arribat a 5.533 persones i 433 “m’agrada” ha sigut “How to brush your teeth properly when you have brackets” –com raspallar-se les dents correctament quan tens ortodòncia– de l’IES Leonardo da Vinci (Alacant). En concret, els autors, del primer cicle formatiu de grau superior d’Higiene Bucodental, han sigut Vicente Sirvent, Coral Lloret, Estelio Sánchez, Andrés Cañaveras, Rocío Romero, Miriam Esquiva, Irene Cases i María Ángeles Expósito.

El concurs forma part del programa d’investigació en docència universitària de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat d’Alacant. Concretament, en la xarxa internacional "El vídeo curt i sense contingut textual com a eina de síntesi de l’aprenentatge" participen, des de la UA, el Departament d’Òptica, Farmacologia i Anatomia i Centre Superior d’Idiomes, la Universitat Politècnica de Jihlava i la Generalitat Valenciana.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La cinquena edició del Curs Internacional La Ciència Pren la Paraula en la UA evidencia l’aposta per la cultura científica

Tres dies d'activitats reben l'alumnat de la UA

La UA ofereix cursos de valencià en el Campus i en les seus universitàries d’Elda, la Nucia, Torrevella i Villena

Les Matemàtiques visten de gala el Campus de la Universitat d’Alacant

La UA commemora demà el Dia Europeu de les Llengües amb un ampli programa d'activitats

La UA impartirà el màster de Gestió del Patrimoni a Banyeres

El Museu de la Universitat d’Alacant inaugura una exposició en homenatge al poeta Joan Valls

La Universidad de Alicante arranca el curso con más de 5.700 nuevos alumnos matriculados

La Universitat d'Alacant participa en un projecte europeu que estalviarà temps reciclant traduccions existents a la web

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en