Estudiants del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la UA participen en el First Dates de la creativitat24-03-2018   |  Visitas:261


En el Creative Portfolio Junior 2018 a València, trobada en què els joves reben consells i suggeriments sobre els seus treballs per part de diferents directors creatius


Alacant. Divendres, 23 de març de 2018

Els estudiants del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d’Alacant José Gilar, Marc Pastor, Javier Moreno, Teresa Boronat, Juan Carlos Rodríguez, María Martínez i Nerea Carrasco han participat, per primera vegada, en el Creative Portfolio Junior 2018, trobada organitzada per ComunitAD, associació d’empreses de comunicació publicitària de la Comunitat Valenciana. L’esdeveniment va tenir lloc ahir, dia 22 de març, a la Biblioteca Les Naus de València.

Durant la trobada, quinze dels millors directors creatius es van entrevistar amb els estudiants per a conèixer el seu portafolis creatiu –carpeta que reuneix les seues millors propostes creatives–. En concret, en aquesta tercera edició, els directors creatius pertanyen a les agències Aftershare Valencia, Èxit, Brandsummit, Publips Serviceplan, äbranding, Trumbo, Kids, The Serious, CSG, Kliper Dvila, Rosebud, Maslow, We Add You, Kanbei i Ladies & Gentlemen.

L’activitat consta de cent minuts d’entrevistes frenètiques i posada en comú entre el talent dels joves universitaris i les necessitats de talent que tenen les empreses de comunicació. Creative Portfolio Junior busca donar suporta als joves creadors en una primera aproximació al món professional.


Experiències

Segons els estudiants de la UA, aquesta trobada «suposa una gran oportunitat per a mostrar les nostres destreses a professionals del món de la comunicació i aprendre de grans experts del sector». «Fer contactes, conèixer les últimes novetats en publicitat i ampliar la nostra visió del tema són algunes de les raons per les quals no podíem deixar passar aquesta oportunitat», assenyalen.

«Recomanable al 200 %. Permet posar els peus a terra i prendre un primer contacte amb el món real», assenyala Teresa Boronat. Per a María Martínez, «en l’esdeveniment he pogut comparar opinions des de diferents punts de vista, gràcies a això tinc una altra visió dels meus treballs».

«Una manera diferent d’establir contacte amb la vida real fora del terreny universitari i, sobretot, recomanable per l’experiència que t’enduus i pel bon tracte rebut per part de les agències i l’organització. Gràcies a això, he sabut enfocar a quina branca de la publicitat em vull dedicar», segons Marc Pastor.

«En el First Dates de la creativitat», assenyala Juan Carlos Rodríguez, «mai he sigut tan ràpid i concís explicant les meues idees». José Gilar afirma que és «una experiència satisfactòria i d’aprenentatge amb grans enamorats de la comunicació».

«Ha sigut un punt i seguit per a agafar aire i continuar amb la meua trajectòria, ja que he pogut rebre feedback de professionals en un ambient proper i dinàmic», apunta Nerea Carrasco.

Per la seua banda, Javier Moreno assegura que «l’experiència ha sigut molt enriquidora, ja que professionals han valorat molt positivament el meu treball coincidint tots en quin és el meu punt fort i el feble. M’han animat a fer equip amb algú amb habilitats que compensen els meus defectes i viceversa perquè ens presentem a concursos».

Segons dades de l’organització, aquest speed dating creatiu ha possibilitat, en les dues primeres edicions, que un gran nombre d’estudiants tingueren l’oportunitat de realitzar pràctiques, o fins i tot aconseguir un lloc de treball en algunes de les agències associades a ComunitAD.

En l’esdeveniment van participar trenta estudiants d’escoles i universitats com la d’Alacant, Cardenal Herrera CEU, Jaume I de Castelló, ESIC i Barreira A+D.

Peu de foto: Els set estudiants de la UA durant la celebració del Creative Portfolio Junior 2018.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

César Bona participa en las VII Jornadas de Sociología de la Educación de la Universidad de Alicante

Las legumbres toman el campus de la Universidad de Alicante en el Día de la Nutrición

Nace la Cátedra Germán Bernácer con la vocación de contribuir al desarrollo económico y social del territorio

La Universidad de Alicante estrena Aula Universitaria en Castalla

La Universitat d'Alacant lliura la recaptació del concert solidari de l'OFUA a Proyecto Hombre

La Universitat d'Alacant planteja un canvi en la metodologia docent basat en la robòtica educativa

La persona i el maltractament animal protagonitzen la divuitena edició de la Mostra d'Humor Social de la UA

La UA presenta la XVII edición de los Cursos de Verano Rafael Altamira

El Aula de Teatro Contemporáneo de la UA presenta "En defensa (un concierto de despedida)"


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en