L’aplicació mòbil de la UA es consolida entre la comunitat universitària


  08-11-2019 | UA   |  Visitas:149
Actualitat

UA

El col·lectiu d’estudiants és el més actiu en l’ús de l’AppUA que permet portar tota la Universitat d’Alacant en el mòbil, des de la TIU fins a les dades acadèmiques, notificacions o accés a avantatges comercials.

Alacant. Dijous, 7 de novembre de 2019. L’aplicació mòbil de la Universitat d’Alacant ha aconseguit fer-se un buit en els dispositius d’estudiants, professors i personal de la UA com assenyalen les dades d’ús de l’AppUA. La nova versió de l’aplicació ha trobat una resposta molt positiva per part de la comunitat universitària, especialment entre els estudiants, amb prop de 22.000 usuaris.

El col·lectiu estudiantil accedeix principalment al menú acadèmic i també a les notificacions. En el cas del Personal Docent i Investigador (PDI), centra l’ús en la consulta de notificacions, mentre que el Personal d’Administració i Serveis utilitza l’aplicació per a informar-se de notícies o dels avantatges que ofereix l’AppUA als usuaris.

Les dades d’ús també revelen el tipus de dispositiu des del qual s’accedeix a l’aplicació, així el 33 per cent dels estudiants ho fan des de mòbils o tauletes d’Apple, mentre que el 67 per cent restant usa Android. Entre el PDI el sistema IOS suposa un 31 per cent dels usuaris i la resta, 69, pertany a Android, una dada que entre el PAS baixa fins al 22 per cent per a IOS i arriba fins al 78 per cent en Android.

A més d’una configuració més dinàmica i personalitzada dels serveis, una de les fortaleses de la nova aplicació és que incorpora una TIU virtual d’una manera més accessible, útil i vàlida ja que compta amb codi de barres i QR i informació sobre les funcions més rellevants de la targeta universitària. També ha optimitzat la presència del calendari que permet sincronitzar les entrades personals dels usuaris amb els esdeveniments que proposa la institució, avisos en el mòbil (tutories pendents, publicació de notes, etc.), consulta d’horaris de classe i d’exàmens, materials de les assignatures o accés a l’UACloud entre altres funcionalitats.

Incorpora el menú destacats per a dinamitzar l’aplicació i facilitar l’accés a les accions més recurrents. El menú acadèmic agrupa en un únic punt de menú les funcionalitats acadèmiques claus per a la Universitat i l’estudiant: notes, assignatures, horaris i exàmens.


Avantatges

A través de l’AppUA els usuaris poden accedir a les ofertes comercials que diferents empreses i institucions ofereixen a la comunitat de la Universitat d’Alacant. Els usuaris poden trobar promocions d’entitats financeres, formació, oci i espectacles, salut o vehicles i tallers entre d’altres.

L’aplicació permet, de la mateixa manera, consultar la informació pública de la Universitat d’Alacant com l’oferta acadèmica, la ubicació, les notícies, les xarxes socials, els esdeveniments, els reptes, les notícies… presentats d’una forma clara i accessible amb la possibilitat de visualitzar i compartir contingut.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Les Aules de Teatre de la UA i la Universitat d'Almeria porten les seues obres aquesta setmana al Paranimf

La Seu Ciutat d'Alacant dedica un cicle i una exposició a les 'Dones en la Primera Guerra Mundial'

La UA posa en marxa un programa gratuït d'aules de conversa en valencià en set municipis de la província

La Càtedra de Responsabilitat Social de la UA i la Seu Universitària d'Elda proposen un taller sobre eines d'autodiagnòstic RS orientat a pimes de la zona

La Universitat d'Alacant commemora el Dia Mundial contra la Violència de Gènere el pròxim dimarts 19

La campanya de donació de sang de tardor a la UA es tradueix en la recollida de 700 bosses

Conocemos al catedrático más joven de la Universidad de Alicante

Prop de vuit-cents esportistes amb discapacitat intel·lectual participen en la XXVI Jornada Esportiva d'UPAPSA de la Universitat d'Alacant

L’aplicació mòbil de la UA es consolida entre la comunitat universitària


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.