L'EBT de la UA Nouss Intelligence obté un préstec participatiu de 200.000 euros d'Enisa, Empresa Nacional d'Innovació


  22-12-2018 | UA   |  Visitas:94
Actualitat

UA

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa -Empresa Nacional d’Innovació-, en la línia de suport als emprenedors, ha concedit un préstec participatiu de 200.000 euros a l’empresa de base tecnològica (EBT) de la Universitat d’Alacant Nouss Intelligence, vinculada al Parc Científic d’Alacant.

Aquesta quantitat es correspon amb el cent per cent de l’import sol·licitat, segons Enisa, per la qualitat del projecte i del seu equip promotor, així com el compromís financer i personal dels seus socis i del Banc Sabadell, i del suport de la Universitat d’Alacant i el Parc Científic d’Alacant.

Aquestes ajudes, dirigides a donar suport a les primeres fases de vida de pimes promogudes per emprenedors, tenen com a objectiu dotar dels recursos financers necessaris les pimes de constitució recent creades per emprenedors, sense límit d’edat, per a fer front les inversions que necessita el projecte empresarial en la fase inicial.

Per al conseller delegat i president del Consell d’Administració de Nouss Intelligence, Fernando Guerrero, «aquest préstec ens ajudarà a finançar més bé encara el nostre esforç inversor en R+D+I i millorar la sostenibilitat a llarg termini de la nostra empresa».

Per la seua part, la gerent del Parc Científic d’Alacant, Olga Francés, ha manifestat «que la concessió d’aquesta ajuda i la seua quantia és una evidència de la qualitat i potencialitat de les empreses que tenim al parc i que, sens dubte, aquesta aportació de finançament ajudarà Nouss a assolir els seus objectius».

Nouss Intelligence sorgeix d’un projecte d’investigació del Grup d’Informàtica Industrial i Xarxes de Computadors de la Universitat d’Alacant per a l’aplicació de la intel·ligència artificial a la indústria. L’EBT desenvolupa motors d’intel·ligència que resolen eficaçment complexos problemes d’amplis sectors del mercat. Aquests motors d’intel·ligència comparteixen un nucli conceptual comú, per a després adaptar-se a la resolució de cada problema concret, mitjançant versions desenvolupades acuradament per a cada propòsit.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Exposición 'Alicante y su tren' en el MUA

Les Aules de Teatre i Dansa de la UA porten les seues estrenes anuals al Teatre Arniches

Un sistema d'intel·ligència artificial guiarà als alumnes en el procés de matriculació en la Universitat d'Alacant

La UA i el Museu Comercial d'Alacant exposen "Quaranta visions i versions d'Alacant i província"

Francisco Poveda presenta el seu llibre 'Un atractivo refugio' en la Seu Ciutat d'Alacant

Els premis extraordinaris "Capitania General de València" reconeixen els millors expedients acadèmics de tres alumnes de la Universitat d'Alacant

Una apassionada per la innovació i la creativitat, així és l'estudiant de Magisteri que representarà la UA en l'Imagine Silicon Valley 2019

Resultats globals per centres i per universitat UA: Estadístiques PAU Juny de 2019

Los Cursos de Verano Rafael Altamira de la UA imparten 15 propuestas la próxima semana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.