L'EBT de la UA Nouss Intelligence obté un préstec participatiu de 200.000 euros d'Enisa, Empresa Nacional d'Innovació


Comparte esta noticia en:

22-12-2018 | UA   |  Visitas:54

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa -Empresa Nacional d’Innovació-, en la línia de suport als emprenedors, ha concedit un préstec participatiu de 200.000 euros a l’empresa de base tecnològica (EBT) de la Universitat d’Alacant Nouss Intelligence, vinculada al Parc Científic d’Alacant.

Aquesta quantitat es correspon amb el cent per cent de l’import sol·licitat, segons Enisa, per la qualitat del projecte i del seu equip promotor, així com el compromís financer i personal dels seus socis i del Banc Sabadell, i del suport de la Universitat d’Alacant i el Parc Científic d’Alacant.

Aquestes ajudes, dirigides a donar suport a les primeres fases de vida de pimes promogudes per emprenedors, tenen com a objectiu dotar dels recursos financers necessaris les pimes de constitució recent creades per emprenedors, sense límit d’edat, per a fer front les inversions que necessita el projecte empresarial en la fase inicial.

Per al conseller delegat i president del Consell d’Administració de Nouss Intelligence, Fernando Guerrero, «aquest préstec ens ajudarà a finançar més bé encara el nostre esforç inversor en R+D+I i millorar la sostenibilitat a llarg termini de la nostra empresa».

Per la seua part, la gerent del Parc Científic d’Alacant, Olga Francés, ha manifestat «que la concessió d’aquesta ajuda i la seua quantia és una evidència de la qualitat i potencialitat de les empreses que tenim al parc i que, sens dubte, aquesta aportació de finançament ajudarà Nouss a assolir els seus objectius».

Nouss Intelligence sorgeix d’un projecte d’investigació del Grup d’Informàtica Industrial i Xarxes de Computadors de la Universitat d’Alacant per a l’aplicació de la intel·ligència artificial a la indústria. L’EBT desenvolupa motors d’intel·ligència que resolen eficaçment complexos problemes d’amplis sectors del mercat. Aquests motors d’intel·ligència comparteixen un nucli conceptual comú, per a després adaptar-se a la resolució de cada problema concret, mitjançant versions desenvolupades acuradament per a cada propòsit.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El Consejo Social aprueba por unanimidad los presupuestos de la Universidad de Alicante para 2019

La Universidad de Alicante y la Diputación de Alicante celebran la Jornada de presentación del Pacto Provincial del Agua en la Sede Ciudad de Alicante

La Cervantes virtual va fer el seu Patronat semestral a la Ciutat Grup Santander

El Consell Espanyol de Turisme incorpora una professora de la Universitat d'Alacant

La UA reforça llaços amb la Universitat de Tsinghua, considerada com una de les millors institucions acadèmiques a Xina i Àsia

L'EBT de la UA Nouss Intelligence obté un préstec participatiu de 200.000 euros d'Enisa, Empresa Nacional d'Innovació

La UA oferta nuevos cursos de valenciano en sus sedes de Elda, Torrevieja y Villena

Alejandro Palomas, premi Nadal 2018, imparteix un taller d'escriptura a la Seu Ciutat d'Alacant

La UA es la más transparente de la Comunidad Valenciana y la sexta a nivel nacional, según el informe Dyntra


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.