La Càtedra Santander-UA de Transformació Digital convoca els premis de final de grau i màster 2019


  08-02-2019 | UA   |  Visitas:103
Actualitat

UA

El Butlletí Oficial de la Universitat d’Alacant ha publicat la convocatòria dels Premis de final de grau i màster 2019 de la Càtedra Santander-UA de Transformació Digital. Uns guardons que tenen com a objectiu la promoció i la difusió de l’activitat docent i investigadora sobre transformació digital i que estan dotats amb 300 euros cadascun. Podran concórrer als premis els treballs acadèmics de final de grau (TFG) i màster (TFM) de la Universitat d’Alacant, desenvolupats i defensats durant el curs acadèmic 2017-2018.

La Càtedra Santander-UA de Transformació Digital es va crear el mes de juny del 2015, en el si de la Universitat d’Alacant i amb el suport del Banc de Santander. Naix amb la intenció d’establir un nucli de reflexió, debat i recerca en el camp de l’adaptació de la societat a l’era digital, a partir d’una actitud digital positiva en un món immers en un procés de canvi constant i imparable.

Un dels objectius que té aquesta Càtedra Institucional és el reconeixement del treball fet pels estudiants de la Universitat d’Alacant. Per això es convoquen aquests premis als treballs acadèmics de final de grau (TFG) i de final de màster (TFM) amb periodicitat anual, i als treballs de recerca de tesis doctorals amb periodicitat biennal. Per tant, en aquesta edició del 2019 únicament es convoquen premis als TFG i TFM.

El director de la càtedra, Faraón Llorens, ha assegurat que espera que aquests premis «servisquen d’incentiu perquè, tant per part dels professors a l’hora de plantejar aquests treballs acadèmics i de recerca, com per part dels estudiants en fer-los, es tinga en compte la perspectiva de la transformació que s’està duent a terme en la societat arran de les tecnologies digitals».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El catedràtic de la UA, Juan José Díez, serà nomenat doctor honoris causa per la Pontifícia Universitat Catòlica de Perú.

La UA se convierte en la primera universidad en implementar la tecnología Navilens para facilitar la movilidad de personas con discapacidad

La Universitat d'Alacant presenta a Islàndia el pla formatiu per al disseny de rutes actives saludables per persones grans

La UA impartirà el pròxim curs el títol d'Expert en Subtitulació

La Universitat d'Alacant mantindrà el nom de Baena Tocón en el seu repositori


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.