La campanya de donació de sang de tardor a la UA es tradueix en la recollida de 700 bosses


  25-10-2019 | UA   |  Visitas:231
Educaci

UA

El mal temps de dimarts i dimecres no ha impedit que prop de 900 persones hagen donat sang en algun dels sis punts habilitats a la Universitat d’Alacant.

La campanya de donació de sang de tardor a la Universitat d’Alacant ha finalitzat amb la participació de prop de nou-centes persones al llarg dels dos dies en què els equips del Centre de Transfusions d’Alacant han treballat al campus universitari.

Els professionals i els voluntaris de la campanya que la Universitat d’Alacant acull dues vegades l’any han recollit un total de 700 bosses de sang procedents dels 888 donants que s’han acostat fins a algun dels sis punts diferents que han funcionat durant dos dies al campus.

Mayte Romà, directora d’Universitat Saludable, ha assenyalat que «una de les dades més rellevants per a nosaltres és la participació de nous donants». Una xifra que en aquesta ocasió ha arribat fins a les 324 persones del total de 888 que han participat en la campanya.

Les 700 bosses de sang arreplegades serviran perquè el Centre de Transfusions puga extreure’n diversos productes hematològics que serviran per a ajudar més de 2.000 persones amb problemes de salut diferents.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Seu Ciutat d'Alacant dedica un cicle i una exposició a les 'Dones en la Primera Guerra Mundial'

Les Aules de Teatre de la UA i la Universitat d'Almeria porten les seues obres aquesta setmana al Paranimf

La UA posa en marxa un programa gratuït d'aules de conversa en valencià en set municipis de la província

La Càtedra de Responsabilitat Social de la UA i la Seu Universitària d'Elda proposen un taller sobre eines d'autodiagnòstic RS orientat a pimes de la zona

La campanya de donació de sang de tardor a la UA es tradueix en la recollida de 700 bosses

La Universitat d´Alacant organitza per primera vegada una Jornada de Portes Obertes

La Universidad de Alicante presenta su estrategia de envejecimiento óptimo e inteligente

Prop de vuit-cents esportistes amb discapacitat intel·lectual participen en la XXVI Jornada Esportiva d'UPAPSA de la Universitat d'Alacant

L’aplicació mòbil de la UA es consolida entre la comunitat universitària


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.